Samsung lancerer Smart Monitor M7 og M5
Hjem NYHEDER Samsung lancerer Smart Monitor M7 og M5

Samsung lancerer Smart Monitor M7 og M5

Af Redaktionen

Alsidige og prisvenlige skærme, der tilbyder fleksibel brug og smarte funktioner.

Samsung lancerer Smart Monitor M7 og M5

I dag præsenterer Samsung sin globale lancering af de nye skærme – Smart Monitor M7 og M5. Skærmene kan bruges til mange formål, da de både er udstyret med funktioner til arbejde, læring og underholdning.

Smart Monitor-serien er designet til at imødekomme kravene og behovene hos nutidens forbrugere, der i højere grad end før bruger mere tid derhjemme. Skærmen har en mobil- og PC-forbindelse, fjernforbindelse, læringsfunktioner, Smart Hub og en underholdningsplatform, der ligner Samsungs Smart TV-platform.

– Arbejde, underholdning og uddannelse er det sidste år blevet mere og mere centreret derhjemme, og denne nye livsstil betyder, at mange bruger mere og mere tid på digitale aktiviteter.

– Vi kan blandt andet se, at omkring en fjerdel af danskerne (24%) i alderen 29-59 år ikke mener, at deres hjemmearbejdsmiljø er lige så godt som på deres arbejde eller studie. Vores nye Smart Monitor er et direkte svar på denne udfordring. Med Smart Monitor kan du både bruge skærmene til en bedre arbejdsoplevelse samt til underholdning, når arbejdsdagen er ovre, siger John Bunsow Lindén, Group Product Manager Display hos Samsung i Norden.

Smart Monitor har flere forbindelsesmuligheder for både PCer og smartphones. Brugere kan nemt forbinde deres mobile enhed med funktionen Tap View eller bruge Casting af app-casting eller Apple AirPlay 2. For at få den komplette desktopoplevelse kan brugerne også oprette forbindelse via Samsung DeX fra en mobilenhed.

Skærmen kan også køre Microsoft 365 programmer uden forbindelse til en PC takket være indbygget Wi-Fi. Dette giver brugerne mulighed for at se, rette og gemme dokumenter i skyen direkte fra skærmen. Skærmens fjernforbindelse gør det også muligt for brugere at få trådløs adgang til filer på skærmen, uanset hvor de er. Begge skærme er udstyret med de fleste USB-porte, Bluetooth 4.2 og indbyggede højttalere. M7-versionen har også en USB-C-port, der muliggør flere forskellige tilslutninger med en enkelt forbindelse.

Når arbejdsdagen er ovre, kan skærmen som sagt bruges som underholdningsenhed takket være forbindelsen til OTT (over-the-top video) via Samsungs Smart Hub. Skærmens Smart Hub tilbyder brugere streaming af indhold fra Netflix, HBO og YouTube uden en PC eller mobilenhed tilsluttet. Indholdet er lettilgængeligt via monitorstyringen, der er udstyret med knapper til specifikke streamingtjenester. Displayet kan også styres med stemme takket være Bixby.

Skærmens design og teknologi er designet til at gøre visningen behagelig. Lys og farve justeres automatisk afhængigt af forholdene i det omgivende miljø ved hjælp af funktionen Adaptive Picture. Eye-saver-funktionen hjælper med at reducere blåt lys.

Skærmen fås i to modeller fra lanceringen. M5-modellen har Full HD-opløsning i 27″ eller 32″, og M7 giver UHD-opløsning i 32″.

Skærmene vil være tilgængelige i USA, Canada og Kina fra 16. november. Flere markeder vil blive inkluderet senere i november.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>