Samsung lancerer SmartThings Find, en ny hurtig og nem måde at lokalisere dine Galaxy-enheder
Hjem NYHEDER Samsung lancerer SmartThings Find, en ny hurtig og nem måde at lokalisere dine Galaxy-enheder

Samsung lancerer SmartThings Find, en ny hurtig og nem måde at lokalisere dine Galaxy-enheder

Af Redaktionen

Samsung Electronics annoncerede i dag lanceringen af SmartThings Find, en ny tjeneste, der hjælper dig med at lokalisere Galaxy-enheder hurtigt og nemt.

Samsung lancerer SmartThings Find, en ny hurtig og nem måde at lokalisere dine Galaxy-enhederEfter 6 millioner brugere overalt i Korea, Storbritannien og USA tilmeldte sig tidlig adgang til tjenesten, er SmartThings Find klar til en global lancering på enheder, der kører på Android 8 eller nyere. SmartThings Find bruger Bluetooth Low Energy (BLE) og ultra-wideband (UWB) teknologier til at hjælpe folk med at lokalisere udvalgte Galaxy-smartphones, tablets, smartwatches og høretelefoner.

“SmartThings Find anvender det nyeste inden for BLE- og UWB-teknologi og gør dit liv mindre stressende, når du skal finde mistede Galaxy-enheder,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark. ”Ved at kombinere AR med placering og lyde giver SmartThings Find dig en enkel og visuel løsning til at finde dine enheder. Dette er kun et eksempel på de nye meningsfulde mobiloplevelser, som UWB-teknologi vil give mennesker over hele verden.”

Find nemt flere af dine enheder

Efter at have gennemført en hurtig registreringsproces kan SmartThings-brugere nemt finde deres Galaxy-enheder – fra smartphones, tablets og smartwatches, ned til hver enkelt høretelefon. Uanset om du har tabt din Galaxy Note20 Ultra bag sofaen, ikke kan huske, hvor du lagde dine Galaxy Buds Live eller hvor du efterlod dit Galaxy Watch3, så hjælper SmartThings Find-tjenesten dig med at holde styr på dine Galaxy-enheder via den brugervenlige SmartThings-app.

Offline betyder ikke “Off-the-Grid”

Med SmartThings Find tjenesten kan du nemt finde din mistede enhed, selvom den er offline. Det skyldes, at SmartThings-brugere nu kan vælge at bruge deres Galaxy-smartphone eller tablet til at hjælpe andre med at finde deres mistede enheder. Når en enhed har været offline i 30 minutter, producerer den et BLE-signal, der kan modtages af andre enheder. Hvis du rapporterer din enhed som mistet via SmartThings Find, kan enhver Galaxy-smartphone eller -tablet i nærheden, som har valgt at hjælpe med at finde mistede enheder, give Samsung-serveren om dens placering, hvilket igen giver dig besked. Alle SmartThings Find brugerdata er krypteret og sikkert beskyttet, hvilket sikrer, at enhedens placering ikke afsløres for andre end dens ejer.

Find din Galaxy enhed hurtigere med mere detaljerede anvisninger

At finde din mistede enhed er intet problem med integrerede kortretninger og muligheden for at “ringe” til den mistede enhed. Når du mister en enhed, kan du blot åbne SmartThings Find på din smartphone eller tablet og vælge den enhed, du vil finde. Din smartphone viser dig derefter den nøjagtige placering af din enhed på et kort. Når du er tæt på din enhed, kan du vælge enten at få din enhed til at “ringe” eller finde den ved hjælp af den AR-baseret funktion Search Nearby, som viser farvegrafik, der øges i intensitet, når du kommer tættere på din enhed.

Tilgængelighed

Fra og med i dag frigives en ny softwareopdatering til SmartThings-appen til Galaxy-smartphones og tablets, der kører på Android 8 eller nyere rundt om i verden. Derefter kan brugerne få adgang til SmartThings Find tjenesten ved at trykke på banneret nederst på startskærmen i SmartThings-appen. Derudover vil Samsung fra starten af næste år udvide disse muligheder yderligere til at kunne spore enheder fra andre producenter.

”Vi er glade for at arbejde tæt sammen med førende virksomheder inden for fjernsporing både for at udvide denne oplevelse og gøre det muligt for dig at finde flere af de ejendele, du holder mest af,” siger Claus Holm, ”Vi ser frem til at kunne dele mere information snarest.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>