Sådan accelererer cloud-løsning Pleos fortsatte vækst i udlandet
Hjem CLOUD Sådan accelererer next-gen cloud-løsning Pleos fortsatte vækst i udlandet

Sådan accelererer next-gen cloud-løsning Pleos fortsatte vækst i udlandet

Af Redaktionen

Den danske startup succes Pleo var truet af sløve systemer, der kunne sætte en stopper for deres fortsatte vækst.

Takket være en next-gen cloud-løsning kan den danske tech-success nu onboarde ingeniører til deres udviklingsteam ti gange hurtigere end før – uden at gå på kompromis med it-sikkerheden.

For Pleo har it-sikkerhed altid været alfa og omega, men midt i Pleos skaleringsrejse oplevede virksomheden øget pres på deres it-sikkerhed, da de skulle onboarde flere folk fra forskellige lokationer i ind- og udland. De havde fx problemer med at forbinde til forskellige cloud-miljøer, ligesom on- og offboardring processen af DevOps-ingeniører var langsommelig og besværlig.

Pleo havde brug for at løse denne hårdknude, da det truede deres fortsatte ekspansion i udlandet og nye markeder. Valget endte på Barracuda CloudGen Access, der er designet til at forbedre virksomhedens sikkerhed uden at forringe ydeevnen. Barracuda hjalp Pleo med de rette it-systemer, og det var afgørende for, at Pleo kunne fortsætte sin skaleringsrejse.

Ti gange hurtigere onboarding af ingeniører

Med en sikkerhed for hurtig off- og onboardring af ingeniører, en forbedret sikkerhed og strømlinet adgang til moderne værktøjer, var der ingen tvivl om, at Barracuda var det rette match. Med det nye setup, kan Pleo i dag onboarde omtrent 20 ingeniører om måneden, hvor de førhen kun kunne onboarde en til to.

Sådan accelererer cloud-løsning Pleos fortsatte vækst i udlandetMed de rette værktøjer fra Barracuda kunne Pleo fortsætte sin imponerende vækst, og i dag betjener virksomheden mere end 20.000 virksomheder i hele Europa.

”Vi er stolte af, at vi har bidraget til Pleos videre rejse. Jeg håber, at dette eksempel kan vise andre nordiske virksomheder, at det er muligt at ekspandere til nye markeder uden at gå på kompromis med it-sikkerheden eller brugervenligheden for ens medarbejdere,” siger Peter Gustafsson, Nordisk ansvarlig hos Barracuda.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>