Samsungs nye Odyssey gamingmonitor line-up er nu tilgængeligt i Norden
Hjem GAMING Samsungs Nordic nye Odyssey gamingmonitor line-up er nu tilgængeligt i Norden

Samsungs Nordic nye Odyssey gamingmonitor line-up er nu tilgængeligt i Norden

Af Redaktionen

Samsung Nordic lancerer nu Odyssey Neo G7 og Odyssey Neo G8 – to nye produkter i Odyssey-serien

Samsung Electronics lancerer nu 2022-modellerne af Odyssey Neo G7 og Odyssey Neo G8 i Norden.

Lanceringen styrker Odyssey Neo G8’s førende position i branchen, når det kommer til at levere en virkelighedstro spiloplevelse.

G85NB er den første gamingmonitor, der er udstyret med 240 Hz 4K. Den fås i 32” med realistisk billedkvalitet, hurtig responstid og høj ydeevne.

– Vi er glade for at kunne præsentere vores nye Odyssey-skærme, herunder den nye 4K-gamingskærm, som er en spændende tilføjelse, der giver både innovation og flere muligheder til vores brugere. Odyssey tilbyder fantastiske funktioner og naturtro billedkvalitet, hvilket skaber en helt ny spiloplevelse,” siger Jakob Hultkvist, direktør for Display Division i Samsung i Norden.

Odyssey Neo G8 (G85NB)

Den nye 32″ Odyssey Neo G8 er verdens første og hurtigste skærm, der kombinerer et 4K (3,840 x 2,160) 1000R buet VA-panel med Quantum Matrix-teknologi. 4K-opløsningen understøttes også af et farvespektrum på op til 95 procent af DCI-P3-farvespektret. Designet er inspireret af den ikoniske stil fra Odyssey Neo G9 og har et enkelt ydre, der er fyldt med førsteklassesfunktioner til den bedste gaming-oplevelse.

Sammen med AMD FreeSync Premium Pro giver gamingmonitoren en opdateringshastighed på op til 240 Hz og en responstid på kun 1 ms, hvilket maksimerer potentialet og giver mulighed for en god gamingoplevelse i mange forskellige miljøer. Neo G8 bruger også Quantum Mini LED-teknologi, som giver præcis styring af de tætpakkede LED’er. Dette sikrer, at man kan se både mørke og lyse scener klart og tydeligt, når man gamer.

Odyssey Neo G8 har også en lang række innovative funktioner, der forbedrer spiloplevelsen. Monitoren er bl.a. udstyret med Matte Display-teknologi. Teknologien giver antirefleksbeskyttelse, som minimerer distraktioner. Desuden har skærmen en højdejusterbar stander (HAS) samt en dreje- og vippefunktion og VESA-kompatibel montering. På den måde kan man tilpasse skærmindstillingerne til sine egne præferencer, hvilket øger komforten.

Odyssey Neo G7 blev for nylig anerkendt for sin innovative teknologi og blev udnævnt til CES 2022-vinder i kategorierne Best of Innovation og Innovation Award Honoree.

Odyssey Neo G7 (G75NB)

Samsung udvider også sit sortiment med den nye Odyssey Neo G7. Skærmen har en 32″ 4K-skærm (3.840 x 2.160) med et 1000R buet VA-panel, en opdateringsfrekvens på op til 165 Hz og en responstid på 1 ms, der giver en solid gaming-oplevelse.

G7 har mange af de samme funktioner som Odyssey Neo G8-modellen, herunder AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED-teknologi og Quantum HDR 2000 med en maksimal lysstyrke på 2.000 nit og et virkelighedstro kontrastforhold.

Stativet reducerer friktion under brug for at sikre god ydeevne, produktivitet og komfort. Dertil kan man også få hurtigere adgang til indhold gennem flere input. Ved blot at tænde for computeren vil skærmen straks genkende indholdet og skifte mellem indgangene.

Odyssey G4 (G40B)

G40B er et godt valg for dem, der leder efter en skærm med alle de vigtigste gaming-funktioner kombineret med et futuristisk design. Odyssey G4 fås i 25” og 27” med fuld HD-opløsning (1920 x 1080). Den tilbyder hurtige opdateringshastigheder på op til 240 Hz, 1 ms responstid, IPS-panel med bred visningsvinkel og HDR10-understøttelse til gaming på højt niveau. Dette forbedres yderligere af AMD FreeSync Premium- og G-SYNC-kompatibilitet, så spiloplevelsen bliver gnidningsfri. Gennem funktioner som en højdejusterbar stander med dreje- og vippefunktion, kan man indstille monitoren til sin egen behagelige spilstilling.

DSamsungs nye Odyssey gamingmonitor line-up er nu tilgængeligt i Nordenu kan få flere oplysninger om Samsung Odyssey på: www.samsung.com/dk/
Anbefalede priser:

  • Odyssey Neo G8– 11 199 DKK
  • Odyssey Neo G7– 9 799 DKK
  • Odyssey G4 27”– 2 999 DKK
  • Odyssey G4 25”– 2 599 DKK

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>