Skruestik med innovative beskyttelseskæber og burrebånd
Hjem TELEKOMMUNIKATION Skruestik med innovative hurtigudskiftelige beskyttelseskæber og burrebånd

Skruestik med innovative hurtigudskiftelige beskyttelseskæber og burrebånd

Af Redaktionen

Det nyudviklede produkt fra BERNSTEIN Tools kan nu købes på Conrad Sourcing Platform: SPANNFIX er et kugleledsskruestik med hurtigudskiftelige beskyttelseskæber og burrebånd.

  • Overfladebeskyttelse af de emner, der nemt kan få ridser

  • Nye beskyttelseskæber med stabil burrebåndsfastgørelse

  • Ergonomisk arbejdsstilling takket være 360° kugleled

BERNSTEIN Tools kan nu præsentere noget af en nyhed på Conrad Sourcing Platform: Førhen var beskyttelseskæber med burrebånd til skruestik ren ønsketænkning grundet de stærke forskydningskræfter. BERNSTEIN Tools har nu skabt en burrebåndsfastgørelse (Dual Lock System fra 3M), der sørger for en ekstrem stabil fastgørelse i alle retninger. Denne innovation anvendes i SPANNFIX-skruestik med kugleled, hvilket er med til at muliggøre gode arbejdsstillinger i alle positioner takket være den fantastiske fleksibilitet.

Overfladebeskyttelse med beskyttelseskæber, der kan fastgøres

BERNSTEINS burrebåndsfastgørelser er som svampehoveder, der låser sig sammen og skaber præcise, stabile forbindelser. Beskyttelseskæberne kan udskiftes lynhurtigt og er fremstillet af forskellige materialer såsom filt, læder, kork og gummi. Det er den ideelle hjælper, når du arbejder med følsomme emner. Højglansforkromede eller malede dele kan spændes fast i filt eller kork og bearbejdes, mens de skridsikre læderbelægninger anvendes til ridsefølsomme overflader såsom glas, linser eller optik. Det er endda muligt at vælge specielle designs med aluminiumsprismer til røropspænding. Til kæbebredderne på 100, 125 og 150 mm tilbyder BERNSTEIN Tools klassiske magnetkæber med filt, læder, kork og gummibelægninger.

Skruestik med innovative beskyttelseskæber og burrebåndSkruestikket er fleksibelt i alle retninger

SPANNFIX-skruestikket med kugleled giver dig en række forskellige indstillingsmuligheder: Det leddelte hoved kan drejes 360° og vippes +/- 45°. Med én enkelt håndtagsbevægelse løsnes skruestikhovedet i keglefatningen og kan spændes igen uden at låse. Den øverste del af skruestikket kan således vippes trinløst i enhver retning, så det bliver muligt at tilpasse emnet på optimal vis. Dette muliggør en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, hvad enten der skal bores, saves eller slibes.

Forskellige låsemuligheder

SPANNFIX-skruestikket med kugleled kan fastspændes til bordplader med en tykkelse på op til 80 mm eller skrues fast ved hjælp af de fire 9 mm gennemgående huller. Og det er ikke alt: Takket være de højtydende magneter kan det fastgøres til enhver metaloverflade og om nødvendigt genplaceres på ingen tid – selv lodret, hvis det er nødvendigt.

Hvad enten der skal arbejdes med metal, finmekanik, eller der skal loddes inden for elektronikområdet, på juveler- eller urmagerværkstedet – så hører dette skruestik hjemme på ethvert arbejdsbord. Derfor glæder Corinna Wolff (COO) fra BERNSTEIN Tools sig endnu mere over samarbejdet med Conrad: ”Med Conrad som salgspartner når vi først og fremmest ud til fagfolk inden for industri, elektronik og handel, men også de ambitiøse gør det selv-typer. Vi er utroligt glade for, at vi nu er en del af det velassorterede produktudvalg til omfattende tekniske behov på Conrad Sourcing Platform.“

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>