Creditsafe lancerer ny integration til Salesforce
Hjem TELEKOMMUNIKATION Creditsafe lancerer ny integration til Salesforce CRM

Creditsafe lancerer ny integration til Salesforce CRM

Af Redaktionen

Tillykke alle Salesforce-brugere! Nu kan I nemt og hurtigt få adgang til opdaterede og korrekte data i Salesforce CRM.

Ved at bruge Business Intelligence Plus-appen fra Creditsafe kan I arbejde effektivt med jeres kunder og leverandører.

Desuden indgår der nye funktioner, som gør det muligt at matche og opdatere virksomheder og overvåge ændringer direkte i Salesforce.

Den nye, forbedrede applikation mellem Salesforce og Creditsafe giver jer mange fordele, blandt andet adgang til den seneste information direkte i jeres system. Ved at minimere behovet for manuel indlæsning sparer I tid og undgår forkerte data. Desuden kan hele organisationen arbejde mere effektivt.

Med Business Intelligence Plus-appen fra Creditsafe matches jeres kunder automatisk mod vores internationale database, hvilket giver adgang til opdateret information om 365 millioner virksomheder i 160 lande. Det er nemt at tilføje yderligere kredit- og forretningsoplysninger for at berige kundekortene og overvåge daglige ændringer. Naturligvis er det også muligt at søge kreditoplysninger og foretage en økonomisk risikovurdering direkte i Salesforce.

Salesforce er et af verdens største CRM-systemer, og samarbejdet betyder, at Creditsafe kan tilbyde sine løsninger i de fleste af de største forretningssystemer.

Creditsafe lancerer ny integration til Salesforce– Jeg kan konstatere at når to af verdens førende virksomheder, inden for hvert deres felt, sammen udvikler noget, så bliver 1+1 = 3, siger Morten Kofoed-Larsen Country Manager Denmark

Creditsafe Business Intelligence Plus er en applikation, som er udviklet af Creditsafe, og som udnytter fordelene ved Creditsafes data og ekspertise, både lokalt og globalt. Du downloader applikationen via Salesforce AppExchange.

Bruger i Salesforce CRM i dag? Kontakt os for at komme i gang med en gratis testperiode af vores applikation.
  • Søg efter og match virksomheder i 160 lande
  • Opdaterede data om 365 millioner virksomheder
  • Overvåg ændringer i over 40 lande
  • Tilføj yderligere 32 datafelter
  • Automatisk opdatering hver 14. dag
  • Kreditoplysninger indgår

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>