Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet
Hjem NYHEDER Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet

Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet

Af Redaktionen

Schneider Electric hæver niveauet for genopladelige lamper til udendørs brug med Mobiya – en ny, opladelig solcellelampe med et hav af praktiske anvendelsesmuligheder.

Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet 2Mobiya giver ikke blot lys i mange timer. Den er også bærbar, praktisk, robust, vandtæt og kan lade en smartphone op. Derfor er Mobiya den perfekte ledsager til friluftsmennesker, sejlere, campister, gør-det-selv-folk og håndværkere med opgaver, der skal udføres væk fra en stikkontakt.

Lampen lades op med det medfølgende solpanel. Efter 12 timer i solen er Mobiya fuldt opladet, og den energieffektive LED-lyskilde kan give et klart, kraftigt lys på 170 lumen i op til seks timer. Vælger man lav eller medium lysstyrke kan man forlænge lystiden til hele 48 eller 12 timer.

Mobiya er kendetegnet ved et gennemtænkt, ergonomisk og ekstra robust design i den velkendte, høje Schneider-kvalitet. Den er både stødsikker og vandtæt ned til en halv meters dybde, så den tåle at blive brugt overalt.

Lampen er nem at bære rundt på med det integrerede bærehåndtag, og den kan stilles, lægges eller hænges lige netop dér, hvor der er behov for lys. Mobiya leveres med USB-kabel med fire forskellige stik til opladning af de fleste smartphones.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>