Studieboliger åbner døren for elektroniske post- og pakkeanlæg
Hjem NYHEDER Studieboliger åbner døren for elektroniske post- og pakkeanlæg

Studieboliger åbner døren for elektroniske post- og pakkeanlæg

Af Redaktionen

BaseCamp studieboliger har valgt at effektivisere med elektroniske post- og pakkeanlæg.

Studieboliger åbner døren for elektroniske post- og pakkeanlægDet sker i takt med den voksende onlinehandel og skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for de studerende, der hver uge modtager et stort antal pakker

Vi onlineshopper som aldrig før, og især de unge svinger kreditkortet på nettet. Ifølge en rapport foretaget af DIBS i 2019 om danskernes e-handel, onlineshopper 94% af de 25-34-årige.

Det er nemt og bekvemmeligt at handle online, men til gengæld stiller det krav til håndteringen af de mange pakker, som sendes frem og tilbage.

Hos Renz A/S har man taget højde for den stigende onlinehandel.

“E-handel er i vækst, og der bliver flere og flere pakker at levere. Det kræver nye metoder at håndtere den store mængde pakker. Med vores post- og pakkeanlæg er det muligt for kunder at modtage pakker lige så enkelt og let som breve,” fortæller Martin Lindgaard, der er projektkonsulent hos Renz A/S. Renz er størst i Europa, hvad angår post- og pakkebokse med elektroniske løsninger. Han fortsætter: “Det er en ren win-win-situation. Det er nemmere og mere bekvemmeligt for både kunder og postbude. Som kunde behøver man ikke at vente derhjemme på sin pakke eller tage på posthuset for at afhente den og måske være uheldig at stå i en lang kø. Som postbud slipper man for at køre forgæves, fordi pakkerne kan leveres uanset om kunden er hjemme eller ej.”

Især i boligforeninger, ungdomsboliger og kollegier, hvor mange bor sammen, og der ofte sker udskiftninger af beboere, er det en fordel med de elektroniske post- og pakkeanlæg.

“Systemet er internetopkoblet og elektronisk, og det administreres på afstand. Det betyder, at al form for nøglehåndtering og udskiftning af navneskilte ikke længere er nødvendigt. Vores elektroniske post- og pakkeanlæg er derfor ideelle for boligforeninger, ungdomsboliger og kollegier,” forklarer Martin Lindgaard.

“Elektroniske post- og pakkeanlæg løser vores udfordringer”
På BaseCamp studieboliger i Lyngby og på Birketinget har man valgt at installere de elektroniske post- og pakkeanlæg fra Renz A/S.

“Vi er ikke interesseret i en intern post- og pakkeafdeling i vores studieboliger. Der kan opstå en masse problemer i forhold til personlig data og ansvar, hvis post eller pakker bliver væk,” siger Anne de Nully, der er Junior Project Manager i BaseCamp Student, og fortsætter: “Da vores studerende bestiller en masse over nettet, og Renz er kompatibel med vores briksystemer, var det oplagt for os at få installeret deres anlæg i vores nye studieboliger. Det meste fungerer nemlig elektronisk i vores byggerier, og man åbner for eksempel dørene med en chip eller med sin telefon.”

Anne de Nully forklarer, at BaseCamp også har 460 studieboliger på Sølvgade.
“På Sølvgade har vi nemlig ikke post- og pakkeanlæg, og vores medarbejdere bruger rigtig meget tid på at håndtere post og pakker fra de studerende. Det er den erfaring, som vi har lært af, og derfor nu sørger for, at der er elektroniske post og pakkeanlæg i de nye studieboliger, vi bygger.”

Studieboligerne i Lyngby er åbnet d. 1. august, hvor de første 50 studerende allerede har indlogeret sig. Der er plads til i alt 786 studerende, og her forventer man at boligerne vil være fuldt besat inden nytår. Birketinget er stadig under udvikling, men ifølge planen åbner de den 1. januar 2021, hvor der er plads til, at 372 studerende rykker ind.

Alle pakkedistributører kan levere pakker i en af de elektroniske post- og pakkeanlæg fra Renz A/S, og man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt pakken leveres af PostNord, GLS eller et helt tredje firma.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>