TCS hjælper Mærsk med at mindske CO2 forbruget med 2.400 ton
Hjem TCS TCS hjælper Mærsk med at mindske CO2 udledningen med 2.400 ton

TCS hjælper Mærsk med at mindske CO2 udledningen med 2.400 ton

Af Redaktionen

To af verdens største selskaber inden for hhv. shipping og IT, Mærsk og TCS, samarbejder omkring at anvende IT til forretningsoptimering og klimaforbedringer i én løsning – gennem fjernstyring af 385.000 kølecontainere.

Mærsk, et af verdens største virksomheder inden for søfart, fragter ofte temperaturfølsomme laster såsom frugt, grøntsager, kød eller medicin i kølecontainere.

Disse kølecontainere kræver løbende overvågning for at sikre, at de holder den rigtige temperatur, og imødekomme eventuelle problemer, før de sker.

Udfordringen for Mærsk, som for de fleste i branchen er, at overvågningen af kølecontainerne er kompliceret, og i nogen grad kræver manuel håndtering. I det lange løb noget, har der ikke været noget holdbart, og det har forårsaget forsinkelser samt for store driftsomkostninger.

TCS hjælper Mærsk med at mindske CO2 forbruget med 2.400 ton

For at løse situationen er TCS blevet hyret til at udvikle en centraliseret overvågningsløsning for virksomhedens mere end 385.000 tilsluttede kølecontainere, til at levere realtidsinformation på over 450 fragtskibe. Løsningen, som er baseret på Microsoft-teknologi og cloud-baseret IoT-platform, giver mulighed for at overvåge data i realtid til Mærsks kunder.

Løsningen bidrager til: 
  • Forbedre synligheden af temperaturforhold inde i beholdere.
  • Opdage cointainerproblemer i realtid sammenlignet med 12/24 timer gennem traditionel fysisk inspektion.
  • Gør det muligt for Mærsk at give sine kunder en komplet forsyningskædeløsning.
  • Reducerer risikoen for spild af mad og kritiske belastninger såsom medicin og blodplasma.
Kort fakta:
  • 385.000+ tilsluttede kølecontainere indgår i opgaven.
  • CO2-udledningen reduceres med 2.400 tons takket være proaktiv vedligeholdelse baseret på løsningen.
  • Systemet vil håndtere 10 millioner hændelser om dagen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>