Teknologi 2025 og 7 skridt fra kontor til økosystem
Hjem UNDERSØGELSE Teknologi 2025 og 7 skridt fra kontor til økosystem

Teknologi 2025 og 7 skridt fra kontor til økosystem

Af Redaktionen

2025 ligger kun syv år ud i fremtiden. Men i disse tider, hvor ny teknologi ændrer markedssituationen, er det et enormt spring, særligt for arbejdspladsen.

Teknologi 2025 og 7 skridt fra kontor til økosystem 2Ifølge Quocircas nye Print 2025-rapport vil arbejdspladsen i den nærmeste fremtid forandre sig radikalt med hensyn til, hvor og hvordan vi arbejder og den teknologi, vi anvender.

I lyset af de mange nye trends, Quocirca har afdækket, sætter Brother fokus på syv områder, som vil lette vejen mod et virtuelt, web-tilsluttet kontor-økosystem i 2025.

1) Mobile medarbejdere vil udgøre næsten 60 % af arbejdsstyrken

Quocirca viste, at virksomheder forventer, at i gennemsnit vil næsten 60 % af medarbejderne i 2025 være mobile medarbejdere sammenlignet med 38 % i 2017.

Denne enorme ændring gøres mulig af integrerede arbejdspladsløsninger, herunder interaktiv skærmteknologi, stemmestyring, virtuelle assistenter og de mere og mere populære samarbejds-hubs og co-working spaces.

2) Væksten af Tingenes internet (Internet of Things, IoT), kunstig intelligens (Artificial Intelligence, AI) og analyser

IoT, cloud, dataanalyser og AI udvikler sig stærkt de næste syv år og åbner for nye tilslutningsmuligheder.

Det anslås, at der i 2025 vil være 80 milliarder IoT-enheder, som genererer data, hvorfra AI og analyser vil uddrage ny viden om brugen.

Multifunktionsprintere bliver endnu mere rodfæstet i dette bredere IoT-rum. Analyser vil løbende drive udviklingen og kan hjælpe med at forlænge maskinernes levetid og forbedre vedligeholdelsen såvel som kundeoplevelsen.

3) Fra transaktionel til kontraktlig – Managed Print Services (MPS) er i vækst

MPS har haft enorm succes i virksomhederne, og frem til 2025 forventes det at 57 % af små og mellemstore virksomheder vil gøre brug af løsningen.

Da MPS kombinerer og udnytter den nyeste webtilsluttede printteknologi, vil udbredelsen af MPS fremme den teknologiske udvikling på arbejdspladserne.

4) Millennials bliver det største segment af arbejdsstyrken

Sikkerhed får topprioritet hos 84 % af virksomhederne. For at leve op til de stigende udfordringer forventer Quocirca, at enheder i 2025 vil genkende brugerens identitet ud fra en række faktorer som biometri (fysiske kendetegn), placering og stemme.

Det giver nye sikkerhedsmuligheder og vil spille en central rolle i det nye arbejdsmæssige økosystem.

7) Ikke det papirløse kontor, men kontoret med mindre papir

En uventet generationsmæssig drejning, afdækket af Quocirca, tyder på, at print ikke forsvinder inden for en overskuelig tid.

Mange har forudset, at millennials på grund af deres digitale vaner ville skabe et fald i brugen af printede medier, men millennials forventer tværtimod, at print vil spille en større rolle. 74 % af de 18-34-årige mener, at print er vigtigt i dag, mens 77 % mener, at det vil være vigtigt i 2025.

Selvom printmængden vil falde, tyder Quocirca-rapporten på, at print bliver et vigtigt element i det smarte, webforbundne økosystem.

Og som forberedelse til denne nye, virtuelle struktur peger Quocirca på, at det er vigtigt med fornyelse i producentleddet.

Udviklingen bør skabe nye funktioner og forbedre brugeroplevelsen. Her investerer Brother i høj grad i forskning og udvikling og vil bygge på sine 110 års erfaring med innovation ved at arbejde tæt sammen med kunderne for at skabe fremtidsorienterede produkter, som opfylder deres nye behov.

.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>