Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk

2017 var endnu et godt år for ABAX, hvor vi har oplevet vækst.

Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk 1Procentvis er væksten noget mindre i forhold til tidligere år, men en vækst i omsætning på 56 millioner NOK, og en vækst i EBIDTA på 2,9 millioner NOK er stadig rigtig gode resultater, siger CEO i ABAX Group, Petter Quinsgaard.

Den største nyhed i 2017 var opkøbet af ABAX for 1,8 milliarder NOK af investeringsselskabet Investcorp. Derudover opkøbte ABAX den danske telematik virksomhed Fleetfinder ApS for at styrke markedet i Danmark.

– Med Investcorp som nye ejere, kan vi fortsætte vores rejse mod nye markeder og samtidig styrke vores tilstedeværelse og position i de lande vi allerede er etableret i, siger Petter Quinsgaard, CEO i ABAX Group.

ABAX arbejder kontinuerligt på at blive nummer 1 i verden indenfor sit segment. I 2018 ændrede virksomheden sin mission til “Solutions Provider for the Connected Workspace”, og det er i dette segment virksomheden ser sit potentiale for stor vækst i de kommende år.

– Det er med stor glæde at vi, også i 2017, har formået at vokse og levere stærke resultater. Vi har investeret meget i forskning og udvikling, og vi har også foretaget mange organisatoriske ændringer i år for at være klar til at imødekomme fremtiden og hvad den bringer, siger Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX Group.