Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk
Hjem NYHEDER Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk

Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk

Af Redaktionen

2017 var endnu et godt år for ABAX, hvor vi har oplevet vækst.

Tekonolig virksomheden ABAX har øget omsætning fire år i træk 2Procentvis er væksten noget mindre i forhold til tidligere år, men en vækst i omsætning på 56 millioner NOK, og en vækst i EBIDTA på 2,9 millioner NOK er stadig rigtig gode resultater, siger CEO i ABAX Group, Petter Quinsgaard.

Den største nyhed i 2017 var opkøbet af ABAX for 1,8 milliarder NOK af investeringsselskabet Investcorp. Derudover opkøbte ABAX den danske telematik virksomhed Fleetfinder ApS for at styrke markedet i Danmark.

– Med Investcorp som nye ejere, kan vi fortsætte vores rejse mod nye markeder og samtidig styrke vores tilstedeværelse og position i de lande vi allerede er etableret i, siger Petter Quinsgaard, CEO i ABAX Group.

ABAX arbejder kontinuerligt på at blive nummer 1 i verden indenfor sit segment. I 2018 ændrede virksomheden sin mission til “Solutions Provider for the Connected Workspace”, og det er i dette segment virksomheden ser sit potentiale for stor vækst i de kommende år.

– Det er med stor glæde at vi, også i 2017, har formået at vokse og levere stærke resultater. Vi har investeret meget i forskning og udvikling, og vi har også foretaget mange organisatoriske ændringer i år for at være klar til at imødekomme fremtiden og hvad den bringer, siger Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX Group.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>