Telerepair udfører din iPhone-reparation hurtigt og med garanti
Hjem NYE PRODUKTERSMARTPHONE Telerepair udfører din iPhone-reparation hurtigt og nem

Telerepair udfører din iPhone-reparation hurtigt og nem

Af Redaktionen

Selv om vi gør vores bedste for at passe godt på vores elektronik, kan vi alligevel være uheldige at være nødt til at sende den til reparation.

Det betyder, at vi skal undvære vores iPhone, til den er fikset – men det kan heldigvis klares hurtigt hos Telerepair, som også har butikker flere steder i og omkring københavnsområdet.

Med reparationsservices som Telerepair behøver du ikke købe en ny, når din iPhone går i stykker. De fleste skader kan fikses meget billigere end prisen for en ny smartphone, og Telerepair er en smart, online service, hvor du kan klare alt det administrative online og enten sende din iPhone med posten eller aflevere den i en butik og få den tilbage igen så god som ny.

Hvem er Telerepair?

Telerepair er eksperter i reparation af iPhone og tilbyder derfor en lang række ydelser, så du kan få fikset lige præcis det, der er galt med din iPhone. De har dygtige reparatører og fair priser, så du får den perfekte kombination af pris og kvalitet. Det er en landsdækkende reparationsservice, hvor du både kan indlevere din iPhone fysisk i en butik og indsende den med posten.

Reparation af de mest populære iPhones

Telerepair udfører din iPhone-reparation hurtigt og med garantiLige meget om du har en lidt ældre iPhone eller en af de helt nye, har du mulighed for at få den repareret hos Telerepair. De tilbyder nemlig reparation af de mest populære modeller fra iPhone 4 til de allernyeste modeller.

Og så har du desuden 24 måneders reklamationsret, når du handler brugt elektronik på telerepair.dk, og du får livstidsgaranti på alle reparationer. Det giver dig en god sikkerhed efter dit køb eller din iPhone-reparation.

Nem og hurtig reparation af din iPhone

Telerepair klarer de fleste reparationer på under 60 minutter – det vil sige, at du lynhurtigt får din telefon tilbage, hvis du har indleveret den fysisk, og indsender du den med posten, vil du heller ikke skulle undvære den mere end nogle dage, før du har den tilbage i perfekt stand.

Sådan bestiller du din reparation

Lige meget om du bestiller en tid til din reparation i en fysisk butik eller skal sende den med posten, er det nemt at klare. Du skal blot finde din enhed på siden, vælge, hvilken skade der er tale om, gå til kassen og indtaste dine personlige oplysninger og betale for reparationen.

Herefter kan du enten indlevere din iPhone i den butik, der ligger tættest på dig, eller du kan sende den med posten ved at bruge den returkuvert, du modtager fra Telerepair, så du ikke skal betale porto.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>