Trådløs kommunikation i solcelleanlægget
Hjem NYHEDER Trådløs kommunikation i solcelleanlægget

Trådløs kommunikation i solcelleanlægget

Af Redaktionen

De nye ”string combiner” bokse med integrerede trådløse moduler fra Phoenix Contact minimerer den krævede mængde kabling ved installation af solcelleanlæg.

Trådløs kommunikation i solcelleanlægget 2Data fra anlæggets enheder kan sendes over serielle RS-485 interfaces og overføres trådløst til det centrale styresystem. Da det trådløse Radioline system muliggør opsætning af mesh netværk, kan enheder kommunikere med hinanden via repeater/slave stationer.

Udviklere og installatører udfordres af at opnå et højt niveau af rådighed og ydelse i solcelleanlæg i områder med varierende klimatiske betingelser. De vigtige faktorer her er indsamling og overførsel af strengstrømme, beskyttelse af de individuelle moduler imod skader fra lyn og overspændinger samt overvågning af systemets ydelse. Phoenix Contact kan leve op til disse krav med sit brede produktprogram og tilbyder samtidig individuelle ”string combiner” bokse i pladsbesparende huse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>