Værdiskabende 4.0 med Rittal på HMI 2019.
Hjem NYHEDER Værdiskabende 4.0 med Rittal på HMI 2019.

Værdiskabende 4.0 med Rittal på HMI 2019.

Af Redaktionen

Digitale processer, nye kompakte indkapslinger og den intelligente fabrik.

Værdiskabende 4.0 med Rittal på HMI 2019.

Rittal på Hannover messen (HMI): Forretningsmuligheder i en ny generation af kompakte indkapslinger, digitale processer og skræddersyet infrastruktur.

Den intelligente integration af værdiskabende processer er nøglen til digital omstilling. På Hannover messen (HMI) 2019 præsenterer Rittal fordelene med nye og forbedrede systemprodukter, digitale processer og en skræddersyet infrastruktur. Et af højdepunkterne er en ny generi lige ation af kompakte og små indkapslinger. Industriel intelligens kræver forenet kontakter mellem mennesker, maskiner og data. På sin 1 500 m² store udstillingsstand på Hannover messen fokuserer Rittal, verdens førende leverandør af indkapslingsløsninger, strømfordeling, klimakontrol og IT-infrastruktur, samt relateret software og tjenester på mulighederne for digital integration. Besøgende kan fra en Industri 4.0 markedsplads gå på opdagelse i Rittals fortolkning af årets messetema ”Integreret Industri – Industriel Intelligens”, og kundernes fordele.

– Vores digitaliserede produktportefølje og direkte interaktion med besøgende fra alle brancher er det perfekte grundlag for en dybere diskussion om, hvordan man bedst kan opnå proces effektivitet, siger Uwe Scharf, administrerende direktør for forretningsenheder og marketing. Teknologi fra Rittal anvendes i mere end 90 procent af alle industrier i verden.

Premiere: Nye kompakte og små indkapslinger skabt til Industri 4.0

Hannover messen bliver også stedet, hvor helt nye produkter præsenteres:

– Vi har fanget de nye behov for digitaliseret industri og har udviklet en ny generation af kompakte og små indkapslinger. Sammen med introduktionen af vores nye Blue e+ sortiment og store indkapslingssystem VX25 betyder det, at alle vores kerneprodukter er blevet fuldstændig re-designet og tilpasset til Industri 4.0, forklarer Uwe Scharf.

Lanceringen af de nye små og kompakte indkapslinger markerer den digitale omstilling af et standardiseret produkt, som er blevet fremstillet af Rittal i mere end 50 år: 35 millioner AE enheder er blevet fremstillet, hvilket gør den til den mest populære kompakte indkapsling i verden. Den betragtes som originalen og var den første masseproducerede industrielle indkapsling. Nu har Rittal imødekommet den digitale æra ved, at udvikle et helt ny gennemtænkt systemprodukt. Kunderne nyder godt af de nye funktioner som effektiviserer og accelererer deres værdiskabende processer, samtidig med at fleksibiliteten og pålideligheden forbedres.

Et nyt produktionsanlæg til Industri 4.0

I Haiger, i den tyske delstat Hessen, har Rittal bygget en helt ny fabrik til fremstilling af de nyeste indkapslinger. Det er den største enkeltstående investering i selskabets historie, på i alt 250 millioner EUR., har etableret verdens mest avancerede fabrik til kompakte og små indkapslinger, på linje med Industri 4.0-principerne. De højautomatiserede faciliteter bliver integreret til ordrehåndtering, hvilket garanterer kontinuerlig adgang til standardprodukter og relateret tilbehør. Besøgende på Rittals stand vil opdage, hvordan tilsluttede, digitale fremstillingsprocesser fungerer, og hvordan de kan udnytte disse til egen succes.

Hjælper panel-og tavlebyggere med Industri 4.0. udfordringer

Rittal kommer endnu engang til at vise, at virksomheden er mere end bare enkeltstående produkter og engagerer sig i at få hele værdikæden med i fremstillingen af indkapslingsskabe og koblingsudstyr. Rittal støtter aktivt nøgleindustrien i sine bestræbelser på at videreudvikle digitalisering, standardisering og automation. Virksomheden præsenterer integrerede løsninger i hele værdikæden: Fra levering af digitale artikeldata og produkt konfiguratorer til design- og arbejdsproces, hvor indkapslingens digitale tvilling skabes direkte til en digitalt forbunden produktion.

Intelligent strømfordeling

Rittal kommer også til at afsløre den seneste udvikling inden for strømfordeling. VX25 Ri4Power, som bygger på det nye VX25-skab, er et fleksibelt system, som tilbyder forskellige fordele i produktionen af testet lavspændingsudstyr – inklusiv høj energieffektivitet, høj tilgængelighed af kvalitetsdata og enkel konfiguration ved hjælp af ny Rittal Power Engineering software.

Muligheder og kundefordele gennem digitale produkter og tjenester

Industriel intelligens gør det muligt at udnytte data og algoritmer til at overvåge og håndtere driften af systemer og pålideligt kunne forudsige fejl eller komponentmangler: I fremstilling, elnet og logistik. Rittal viser også kunderne fordelene ved intelligent dataanalyse, kombineret med IIoT-færdige produkter. Det betyder, at man integrerer aktive løsninger som køleaggregat, væske kølere og maskiner med informationsstyringsværktøj via sensorer og IoT- eller IIoT-grænseflader som er tilgængelige på Rittal-platforme som EPLAN eView og RiZone eller på standardplatforme som Siemens MindSphere.

Intelligent Edge Datacenter

Industri 4.0 og intelligent industri kræver lav latens for høj pålidelighed og sikkerhed. Rittal leverer den tilsvarende infrastruktur. Fem Edge datacentre vises i typiske applikationsprogrammer. Højdepunktet er det intelligente Edge datacenter (IEDC), udviklet i fællesskab med Atos og Siemens.

IEDC indfanger alle relevante data i Industri 4.0-produktionfaciliteter. På Hannover messen kommer Rittal til at fremhæve sine styrker gennem realistiske scenarier baseret på data som genereres af Blue e+ køleenheder. Siemens MindSphere-platformen er fundamentet for dataindsamling og lignende tjenester.

Besøgende får også indsigt i potentielle fordele via en demonstration af bruger eksempler, såsom visualisering af Rittals produktionsprocesser i Rittershausen via MindSphere-appen og datahåndtering i skyen ved hjælp af iNNOVO i kombination med MindSphere.

Værdikædeteknologi

I en separat stand H30 i hal 6 viser Rittals datterselskab Eplan og Cideon, hvordan skræddersyede teknikløsninger effektivt kan understøtte kundernes digitale omstillingsstrategier. Fokus ligger på ”Efficiency Lab”. Eksperterne fra Eplan og Cideon vil, sammen med de besøgende, arbejde med nuværende og fremtidige tekniske processer og udføre en gap analyse som grundlag for systematisk digitalisering. Desuden vil EPLAN eVIEW blive fremvist: Den allerførste løsning fra ePulse Cloud-systemet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>