Video: Fords danske chef for varebiler forklarer Ford Pro
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Video: Fords danske chef Tom Maxmølris for varebiler forklarer Ford Pro

Video: Fords danske chef Tom Maxmølris for varebiler forklarer Ford Pro

Af Redaktionen

Fords verdensomspændende serviceprogram, Ford Pro, er netop blevet lanceret i Europa.

Ford Pro samler en række services i en samlet platform ved hjælp af innovative løsninger, så varebilskunderne selv kan administrere deres forbudne og elektrificerede flådebiler.

På den måde får varebilskunderne det bedst mulige overblik over deres flåde kombineret med lavere omkostninger og øget oppetid.
Video: Fords danske chef for varebiler forklarer Ford Pro

Tom Maxmølris

I dag har varebilskunder aftaler med adskillige udbydere, når de skal finde løsninger til deres varebilsflåder indenfor alt fra finansiering, software, opladning osv. Det kræver både tid og energi, men med Ford Pro samler Ford alle services ét sted. Ford Pro holder derudover kunderne opdateret om flådens tilstand via liveopdateringer fra varebilerne, mens kunderne også får hjælp til software, ladeløsninger og finansiering.

Hør Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles i Ford Danmark, fortælle om Ford Pro og de mange fordele ved serviceprogrammet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>