Waoo indgår partnerskab med Bjarne Riis’ kontinental cykelhold
Hjem NYHEDER Waoo indgår partnerskab med Bjarne Riis’ kontinental cykelhold

Waoo indgår partnerskab med Bjarne Riis’ kontinental cykelhold

Af Redaktionen

Bjarne Riis’ nye kontinental cykelhold, som skal deltage i verdens største cykelløb, skifter navn til Team Waoo, da VIRTU Cycling Group og Waoo indgår partnerskab.

Waoo indgår partnerskab med Bjarne Riis’ kontinental cykelhold 2Den 1. august skydes PostNord Danmark Rundt i gang med en 218 kilometer lang etape med start og mål i Ålborg – og her vil Team VIRTU Cycling’s kontinental-mandskab bære dragter med det nye navn.

”Bjarne Riis’ og Virtus planer og høje ambitioner om et nyt cykelhold, som sigter efter deltagelse i verdens største cykelløb, finder vi meget tiltalende af flere årsager. Først og fremmest er det spændende initiativ, der matcher Waoo ift. at være ambitiøst og nytænkende, som netop er nogle af vores primære drivkræfter. Dernæst er cykelsporten, på samme vis som håndbold, hvor vi også er engagerede, en nationalsport, der dyrkes af og interesserer mange i den brede danske befolkning – også ude i lokalområderne. Netop her kan vi derfor nå mange af vores nuværende og potentielle kunder, og samtidig støtte op om en sport, som er et stærkt TV-produkt, vi kan levere til vores kunder.”, siger adm. direktør ved Waoo, Jørgen Stensgaard.

Dette er ikke det første samarbejde mellem Waoo og VIRTU Cycling Group, som også har indgået partnerskab  om cykeleventet Chasing Cancellara Powered by Waoo, som løber af stablen den 26. august og 2. september. Holdejer, Bjarne Riis fortæller:

”Jeg er meget glad for at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med Waoo for resten af sæsonen med start i PostNord Danmark Rundt. Waoo har gennem lidt tid været en dedikeret samarbejdspartner i forbindelse med blandt andet Chasing Cancellara powered by Waoo. De er tydeligvis meget motiverede for at blive en del af sporten og er fra i år også sponsor for ungdomstrøjen i PostNord Danmark Rundt. Med samarbejdet får vi en passioneret partner, der ligesom vi, er optaget af fart, og vi er meget tilfredse med at dele vores passion for sporten med dem”.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>