Omfavn hybride, fleksible arbejdsformer med Lenovos nye ThinkSmart Hub

10,1 tommer Full HD touch-skærm, fire højtalere, fire mikrofoner og bare én ledning.

Omfavn hybride, fleksible arbejdsformer med Lenovos nye ThinkSmart Hub 1Lenovo er klar med en ny, opdateret udgave af videokonferenceværktøjet ThinkSmart Hub, der gør det nemt at drive videomøder over platformen Microsoft Teams.

Den nye udgave er slankere og fylder mindre i mødelokalet sammenlignet med sin forgænger. Fra den roterbare skærm er det nemt at administrere Microsoft Teams Rooms-indstillinger under både store og små møder.

Systemet er drevet af en Intel Core i5-processor med vPro-teknologi, som er garant for sikre, produktive samarbejdsformer og samtidig tilbyder virksomheder en møderumsløsning, der er nem at sætte op og bruge til videokonferencer.

Og det er der brug for. En nylig undersøgelse fra Lenovo viser, at 52 procent af den globale arbejdsstyrke forventer at arbejde mere hjemmefra end tidligere. Med mere fjernarbejde stiger behovet for videomøder, og her kan ThinkSmart Hub understøtte de nye, hybride arbejdsformer.

Et nyt niveau for videomøder

”Vores nye ThinkSmart Hub tager videomødeværktøjer til et nyt niveau. Koblet med nogle af vores partneres stærke produkter som Extron Room Control får du en hidtil uset  helstøbt brugeroplevelse,” siger Joseph Mingori, general manager i Lenovo Smart Collaboration Business.

ThinkSmart Hub er udstyret med et enkelt kabel, One Cable I/O, som rummer strøm, ethernet, USB og skærmtilslutning. Det sikrer både en enkel opsætning, og så betyder det, at I får en elegant møderumsløsning uden kabelrod.

ThinkSmart Hub er beskyttet med Lenovos ThinkShield sikkerhedsløsning og inkluderer en tre-års Premier Support-garanti.

Pris og tilgængelighed

Lenovo ThinkSmart Hub kommer på markedet i løbet af oktober og koster 15.040 DKK.