28.000 husstande i Ringkøbing-Skjern kan nu få internet fra Telenor på RAH Fiberbredbånds net
Hjem TELEKOMMUNIKATION 28.000 husstande i Ringkøbing-Skjern kan fra i dag få internet fra Telenor på RAH Fiberbredbånds net

28.000 husstande i Ringkøbing-Skjern kan fra i dag få internet fra Telenor på RAH Fiberbredbånds net

Af Redaktionen

Telenor og RAH Fiberbredbånd har indgået en aftale, der allerede fra i dag giver 28.000 adresser i Ringkøbing-Skjern-området adgang til lynhurtigt MaxSpeed internet fra Telenor.

Med samarbejdet kommer der flere valgmuligheder og mere konkurrence til kunderne i det vestjyske.

Nu får forbrugerne i Ringkøbing-Skjern mere at vælge mellem på internetfronten. Telenor offentliggør nemlig en aftale med RAH Fiberbredbånd, som giver teleselskabet mulighed for at tilbyde lynhurtige fiberforbindelser til de ca. 28.000 adresser i fiberselskabets forsyningsområde i Vestjylland.

Lanceringen finder sted i dag tirsdag den 15. november samtidig med offentliggørelsen af aftalen. Dermed kan de mange husstande allerede nu bestille fiber på RAH Fiberbredbånds net hos Telenor med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. Kunderne kan tjekke, om de kan få MaxSpeed på deres adresse på telenor.dk/maxspeed, hvor det også er muligt at finde mere info om hastigheder og priser.

”I Telenor har vi en målsætning om at levere hurtige internetforbindelser til så mange danskere som muligt. Derfor glæder vi os også til at tage imod kunderne på RAH Fiberbredbånds net allerede fra i dag. Flere valgmuligheder og mere konkurrence er altid godt for forbrugerne. Og med branchens bedste åbningstider i kundeservice fra 7-23, en prisvindende Wifi-6 router og tilfredshedsgaranti på 30 dage, håber vi, at kunderne i det vestjyske vil vælge os næste gang, de er på udkig efter hurtigt og stabilt internet,” siger Lars Thomsen, der er adm. direktør hos Telenor.

Mere valgfrihed til kunderne
For Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, er lanceringen det seneste skridt på rejsen mod at åbne fibernettet for flere indholdsudbydere:

28.000 husstande i Ringkøbing-Skjern kan nu få internet fra Telenor på RAH Fiberbredbånds net

Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, Lars Thomsen, adm. direktør i Telenor Danmark, og Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

”I RAH Fiberbredbånd arbejder vi hårdt på at koble Vestjylland på internettets motorvej. Siden vi sidste år overgik til at være et rent net-ejer-selskab har vores fokus – udover at grave nye kabler ned – været at få så mange indholdsudbydere af TV og internet som muligt til at leje sig ind hos os. Af samme årsag er vi også meget tilfredse med, at en stor spiller som Telenor nu får adgang til vores net, så kunderne i endnu højere grad selv kan vælge den løsning, der passer bedst til deres behov.”

Det nye samarbejde er blevet til gennem OpenNet, der hjælper med at forbinde internetudbydere og fibernetejere. For to år siden indgik RAH Fiberbredbånd en aftale med virksomheden om at åbne sit net gennem OpenNets fælles brancheplatform, hvor Telenor nu altså er det sidste skud på stammen, som husstandene i Ringkøbing-Skjern kan købe internet gennem.

”Vores platform er skabt for at understøtte åbningen af fibernettene ved at gøre det nemt for fibernetejere og internetudbydere at samarbejde på lige vilkår. Jeg er stolt af, at vi, som uafhængigt bindeled, er med til at drive en udvikling, som ikke bare kommer netejerne og udbyderne til gavn. Det er i høj grad også en fordel for forbrugerne, som får mange flere valgmuligheder,” siger Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

Hvad er fibernet?
Fibernet er det hurtigste internet på markedet i dag. Up- og downloadhastighederne er lige hurtige, og fibernettet rejser gennem lyslederkabler, hvor signalet transporteres med mindre modstand, end der er i de kobberkabler, som bruges til traditionelt bredbånd. Samtidig har man sin egen, private forbindelse, og derfor kan man være utallige brugere på nettet samtidig, uden at det påvirker hastigheden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>