Ny streamingtjeneste for shoppelystne danskere: “Det er Netflix for liveshoppere”
Hjem TELEKOMMUNIKATION Ny dansk allerførste streamingtjeneste for shoppelystne danskere: “Det er Netflix for liveshoppere”

Ny dansk allerførste streamingtjeneste for shoppelystne danskere: “Det er Netflix for liveshoppere”

Af Redaktionen

Nu lanceres Danmarks allerførste streamingtjeneste dedikeret til liveshopping.

Navnet er Sprii inspireret af det engelske “Shopping spree”, og der er allerede bred opbakning omkring konceptet blandt de danske forretninger.

Torsdag d. 29. blev en historisk dag, for her begynder en ny æra inden for dansk industri. I hvert fald hvis du spørger Christian Vester, der er en af hjernerne bag den nye streamingtjeneste:

“Vi har set en stor efterspørgsel blandt forbrugerne på en streamingtjeneste, der samler alt liveshopping-indhold ét sted. Derfor har vi skabt Sprii.live, et online inspirationsunivers med tusindvis af salgsvideoer. Det bliver liveshoppernes svar på Netflix og YouTube.”

Sprii er med andre ord en online markedsplads, der er forbeholdt liveshopping. Her kan brands promovere deres shows, og så fungerer det som en one-stop-shop for forbrugeren, der kan følge alle sine yndlingsbrands, hoppe fra butik til butik og gøre et køb med få klik direkte i videoen.

Den første af sin slags i Danmark

Selvom liveshopping-konceptet har eksisteret et stykke tid og er blevet velmodtaget af de danske forbrugere, så bliver Sprii Danmarks første liveshopping-platform.

Det er virksomheden Easy Live Sales også kendt som ELISA, der har udviklet og finpudset den nye streamingtjeneste. ELISAs administrerende direktør Christian Vester har høje forventninger til modtagelsen af streamingtjenesten. Der findes nemlig lignende platforme i Asien, som kun stiger i popularitet for hver dag, der går.

Her i Danmark har flere hundrede forretninger da også allerede udvist interesse for streamingtjenesten. Blandt de interesserede er både tøjbutikker, slagterier, garnforretninger, smykkeforhandlere, fødevarekæder, elektronikforretninger og alt derimellem. En af de forretninger, der er ivrige efter at vise deres liveshows på Sprii, er Coolshop:

“Vi er slet ikke i tvivl om, at det her bliver stort for både butikkerne og forbrugerne, så selvfølgelig skal vi være med fra starten. Faktisk har vi længe drømt om, at al liveshopping blev samlet ét sted, sådan at forbrugerne kunne få den ultimative liveshopping-oplevelse. Det får de med Sprii”, siger Maria Lykke, Head of Marketing hos Coolshop.

Danskerne vil underholdes og inspireres

En ny rapport fra Dansk Erhverv afslører, at hver femte dansker gør brug af liveshopping med jævne mellemrum. Rapporten afslører også, at det ikke er brandtilbud, der er den bærende drivkraft for at liveshoppe, men i høj grad også underholdningsværdien, fællesskabet og muligheden for at blive inspireret.

På Sprii er netop underholdning, inspiration og fællesskab i højsæde. En af de brands, der vil bruge Sprii til at inspirere og dyrke fælleskabet er Eyda, der laver sportstøj til kvinder:

Ny streamingtjeneste for shoppelystne danskere: “Det er Netflix for liveshoppere”

Rasmus Aas Pedersen (cofounder) og Christian Vester (cofounder)

“Liveevents handler om meget andet end salg for os. For eksempel bruger vi live-formatet til at træne sammen med vores følgere og til at gå i dybden med vores kollektioner. Vi vil gerne møde vores kunder i øjenhøjde og give plads til spørgsmål, inspiration og vejledning. Dét kan vi gøre, når vi går live på sociale medier – og lige straks også på Sprii”, siger Mette Lyngholm, grundlægger af Eyda.

Sprii gik i luften torsdag d. 29. september på www.sprii.live og mindst 200 forretninger forventes at gå live i løbet af den første uge.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>