Allego inviterer til arrangement om fremtidige betalingsløsninger (e-mobilitet) med den Svenske energiminister Khashayar Farmanbar
Hjem NYHEDER Allego inviterer til arrangement om fremtidige betalingsløsninger med den Svenske energiminister Khashayar Farmanbar

Allego inviterer til arrangement om fremtidige betalingsløsninger med den Svenske energiminister Khashayar Farmanbar

Af Redaktionen

Tilgængelig og pålidelig elbilopladning samt promovering af simple betalingsmetoder – det ønsker Allego at gøre opmærksom på og diskutere under sit halvdagsarrangement den 28. april.

Arrangementet er tilrettelagt sammen med den hollandske ambassadør, Bengt van Loosdrecht, og vil blive afholdt på ambassaden i Stockholm.

Formålet med arrangementet er at invitere markedsledende aktører til at udveksle erfaringer, rejse udfordringer og diskutere forskellige betalingsløsninger, der kan bringe udviklingen af e-mobilitet videre.

Under arrangementet kommer den Svenske energiminister Khashayar Farmanbar at være Key Note Speaker via en eksklusiv forhåndsoptaget hilsen. Regeringen præsenterede for nylig sin elektrificeringsstrategi, hvor tilstrækkelig kapacitet i elnetværk og opladning af elbiler var to af de vigtigste punkter, og Khashayar Farmanbar udvikler:

– Regeringen har bidraget til, at der er opstillet 65.000 ladestandere rundt omkring i Sverige, hvoraf 10.800 er offentlige ladestandere – og det vil vi blive ved med – Vi vil sørge for at øge hastigheden og sørge for at dække de bare pletter og sørge for, at vi har gode korridorer langs hovedvejene med lademuligheder!
Udvikling af gode betalingsløsninger er et andet vigtigt emne, mener ministeren:
– For at få tillid, få fleksibilitet, så flere kan hoppe på det her tog, med elbilerne, skal man sørge for, at alt omkring det fungerer, og betalingssystemet er helt centralt, fastslår han.

Allego udvider til Sverige
Allego inviterer til arrangement om fremtidige betalingsløsninger (e-mobilitet) med den Svenske energiminister Khashayar Farmanbar

Tobias Henmark og Sveriges Energi- og digitaliseringsminister, Khashayar Farmanbar diskuterer udviklingen af ​​elbiler i Sverige.

Allego blev grundlagt i 2013 i Holland og har siden investeret og etableret over 30.000 ladestandere i Europa. Virksomheden installerede for nylig sine første ladestandere i Sverige, en milepæl som Allego ønsker at benytte lejligheden til at fejre under arrangementet. Målet for virksomheden siden starten har været at tilbyde et enkelt og tilgængeligt ladenetværk med mange forskellige betalingsmetoder, en veludviklet roamingløsning.

– Vi bestræber os på at skabe ladestandere, som alle kan bruge. At stille ladestandere til rådighed er en utrolig vigtig sag for os. Mange kunder synes, det er besværligt at medbringe forskellige tags og have forskellige typer betalingsløsninger liggende i bilen. Via vores åbne netværk kan du lade op uanset hvilken type elbil du har og gennem flere former for betalingsmetoder,
siger Tobias Henmark, MD Nordics hos Allego, inden han konkluderer:

–Under arrangementet vil flere branchekolleger, der deler vores ambition om en elektrificeret og bæredygtig verden, udbrede deres viden om de bedste betalingsløsninger, og hvordan vi bedst samarbejder. Vi ser virkelig frem til en givende og hyggelig samtale. Arrangementet vil også være en opvarmning inden branchedagen på e-CarExpo den følgende fredag.

Mobility Sweden identificerer betalingsløsninger som en bremse på udviklingen
Mazdak Haganipour slår fast, at manglen på simple betalingsløsninger afholder bilkøbere fra at tage skridtet til at købe en elbil. Mobility Sweden har allerede forsøgt at samle branchen og blive enige om at skabe enklere betalingsløsninger, Mazdak Haganipour diskuterer dette som baggrund for paneldiskussionerne mellem forskellige aktører.

For en elektrificeret og bæredygtig verden

Holland og Sverige har begge været medvirkende til overgangen til en elektrificeret transportsektor. Forskellen mellem landene er primært, at Holland tidligt indså vigtigheden af simple betalingsmetoder og gradvist har tilpasset og forfinet teknologien for at kunne tilbyde dette. Allego ser denne teknologi som en vigtig konkurrencefordel i forbindelse med etableringer i nye lande. Betalingsmetoderne er i konstant udvikling og Allego har derfor inviteret innovative virksomheder til at give deres bud på fremtidens betalingsløsninger.

Følgende aktører vil deltage under arrangementet:
 • Alfen (NL) som stræber efter at være både kernen og bindeleddet i elnettet. Virksomheden leverer blandt andet transformerstationer, energilagersystemer og ladestandere til elbiler.
 • LeasePlan (NL) førende leverandør af billeasing.
 • Charge4Go (SE) en svensk teknologivirksomhed grundlagt i Stockholm af Tamas Hess og David Fauné for to år siden. Charge4Go er rettet mod det europæiske el-marked.
 • Vourity (SE) har udviklet en unik cloud-baseret platform til uovervågede betalinger, salg og adgang. Vouritys mål er at forenkle folks hverdag, samtidig med at de skaber nye indtægtsstrømme og reducerer virksomhedens omkostninger.
 • Deftpower (NL) hjælper kunder med deres egne ladeapps. Virksomhedens intelligente cloud-løsning sparer både penge og tid.
 • Chargefinder (SE) arbejder aktivt for at muliggøre egnede ladestandere, uanset hvor i verden du kører.
 • Norska Elbilsföreningen repræsenterer Norges elbilister og har i dag 100.000 medlemmer. Foreningen har fremmet elektrificering af transportsektoren i over 25 år og bidraget til løsninger, der har gjort Norge til verdens førende inden for e-mobilitet.
 • Elbil Sverige er den svenske forbrugerorganisation for elektriske køretøjer og blev grundlagt i Trollhättan i 1980. Organisationen informerer, uddanner og arrangerer seminarer om e-mobilitet.

Tilmeld dig her senest fredag den 22 april

Program

   • 15:30 Velkommen! Bengt van Loosdrecht, ambassadør, Holland.
   • 15:35 Key Note Speaker Khashayar Farmanbar, Energi- og digitaliseringsminister, Sverige.
   • 15:45 Det svenske lademarked Det Vilde Vesten eller bare et umodent marked?, Mazdak Haganipour, EV Expert, Mobility Sweden (tidligere BilSweden).
   • 15:55Oplæg af Tobias Henmark om Allego og planerne for Sverige.
   • 16:10 Paneldiskussion: Hvad er de bedste betalingsløsninger i dag og i fremtiden?

  LeasePlan, Allego og Charge4Go.

  • 16:40 Præsentationer: de deltagende aktører

Jacob Vanzonneveld

  • , DeftPower, –

Tamas Hess

  • , Charge4go (North) –

Hans Notterhed

  • , Vourity –

Magnus Johansson,

  •  Elbilsföreningen Sverige –

Petter Haugneland

  • , Norska Elbilsföreningnen –

Lukas Heijkenskjöld

  , ChargeFinder.

 • 17:00 Netværksmingling: forfriskninger med snacks.
 • 18:00 Slut

Sted
Den Hollandske ambassade, Götgatan 16A, Stockholm, Sverige.

Mad
Forfriskninger og appetizers.

Tid
Torsdagen den 28 april kl. 15:00-18:00.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>