AskCody påbegynder stor udvidelse af organisationen
Hjem NYHEDER AskCody påbegynder stor udvidelse af organisationen

AskCody påbegynder stor udvidelse af organisationen

Af Redaktionen

AskCody har skabt et globalt marked for intelligente værktøjer til planlægning og afholdelse af møder, og hver måned planlægges mere end 1 million af slagsen i AskCodys software.

AskCody påbegynder stor udvidelse af organisationen

Allan Mørch, CEO i AskCody

Det har tiltrukket masser af venturekapital, og en del af pengene bruges nu på en markant udvidelse af organisationen. Det skal skabe øget vækst både i Norden, Europa og Nordamerika.

Både Vækstfonden, Nordjyske Bank og ikke mindst kapitalfonden Promentum Equity Partners tror så meget på AskCody, at de hver især har skudt store beløb ind i virksomheden. Den seneste kapitaludvidelse kom fra Promentum Equity Partners og lød på endnu et nyt tocifret millionbeløb, og med dem på bogen ønsker bestyrelsen og ledelsen i AskCody nu at sætte yderligere fart på udviklingen.

Derfor har AskCody netop slået godt 10 nye stillinger op – dels på kontoret i Aalborg og dels på kontoret i Boston. Dermed øges antallet af knager i garderoben med næsten 25 procent på én gang. Blandt andet søger AskCody en senior marketing manager, en senior financial manager, en senior sales manager, en senior product manager, en Full-Stack developer, en QA testspecialist, en office & administration assistant, og en customer success specialist. Dertil kommer en VP of Sales og et endnu ikke fastsat antal sælgere til kontoret i Boston.

– Investorerne har allerede vist os en kæmpe tillid, og vores kunder køber i stigende grad ind på vores budskab om at effektivisere og forenkle alt, hvad der har med planlægning og afholdelse af møder at gøre. Den udvikling vælger vi nu at sætte endnu mere fart på ved at skalere ganske markant op på medarbejdersiden. Det er en stor opgave for en mindre organisation som vores, men vi tror på, det er det, der skal til for at accelerere væksten. Samtidig ansætter vi tungt, hvilket betyder, at vi nu trækker en del erfarne folk ind. Det har vi bestyrelsens opbakning til, og dermed markerer ansættelserne også den modning af organisationen, som vi står midt i, siger Allan Mørch, CEO i AskCody.

I gennemsnit spilder 40 pct. af medarbejderne i en stor organisation 30 minutter om dagen på at planlægge møder, indkalde til dem, bestille forplejning, lede efter ledige mødelokaler, printe adgangskort og kontere udgifterne i økonomisystemet. Det koster virksomhederne millioner af kroner i tabt effektivitet. AskCodys software binder det hele sammen i én integreret løsning, som medarbejderne har adgang til direkte via mail- og kalendersystemet. Det betyder, at receptionen, ledelsen, it-afdelingen, kantinen, rengøringen og finans alle har adgang til de samme data om møderne. Dermed elimineres en meget stor del af tidsspildet. Samtidig sikrer AskCodys løsning, at fx rengøringen aldrig mere gør rent i allerede rengjorte mødelokaler, og at dobbeltbooking af lokaler ikke forekommer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>