Atea bliver leverandør af AV-løsninger via SKI’s dynamiske indkøbssystem
Hjem LEVERANDØR Atea bliver leverandør af AV-løsninger via SKI’s dynamiske indkøbssystem 02.70

Atea bliver leverandør af AV-løsninger via SKI’s dynamiske indkøbssystem 02.70

Af Redaktionen

Atea er blevet optaget på SKI’s dynamiske indkøbssystem 02.70 for AV-løsninger.

Atea kan dermed løbende byde ind med AV-løsninger, der matcher konkrete behov fra offentlige organisationer.

Atea bliver leverandør af AV-løsninger via SKI’s dynamiske indkøbssystemDen accelererende digitalisering har sat skub i efterspørgslen på blandt andet avanceret AV-udstyr, som interaktive skærme og digitale løsninger til møderum. Som led i udviklingen kan offentlige organisationer nu indkøbe AV-løsninger via SKI’s dynamiske indkøbssystem 02.70, som forventes at træde i kraft den 31. marts 2022.

Atea er blandt de leverandører, som i første omgang er blevet tildelt muligheden for at byde ind med løsninger, der matcher konkrete behov fra offentlige organisationer.

”Vi er rigtig glade for at være blandt de udvalgte leverandører på netop denne aftale. Vi ser frem til at byde ind med specialiserede AV-løsninger samt imødekomme særligt komplekse udfordringer ved at udnytte vores bredde til at levere samlede løsninger, der går på tværs af vores andre ydelser og services,” siger Brian Borella Wulf, der er Senior Vice President for offentlige kunder i Atea.

Grønnere AV-løsninger

Det dynamiske indkøbssystem fungerer som supplement til den fællesoffentlige rammeaftale 50.70 for AV-udstyr og skal således være med til at sikre, at offentlige organisationer har adgang til tidssvarende, grønt AV-udstyr fra mange både små og store leverandører. Med aftalen får offentlige organisationer blandt andet mulighed for selv sætte kriterierne for, hvor klimavenligt et konkret indkøb skal være ved at indarbejde en række grønne evalueringsparametre.

Det er ifølge Brian Borella Wulf fra Atea et skridt i den rigtige retning:

”It spiller en central rolle i den grønne omstilling, og selve løsningerne bør derfor også være bæredygtige. Det er et vigtigt fokusområde for Atea, og jeg håber, at SKIs dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger kan være med til at bringe bæredygtighedsparameteret mere i spil ved valg af løsning og samtidig udfordre den traditionelle vurdering af pris versus kvalitet,” siger Brian Borella Wulf, Atea.

Udover 02.70 for AV-løsninger, er Atea også leverandør af standard software (02.06 og 50.49), kommunikationsprodukter og løsninger (50.07), it-løsninger og projekter (02.18), it-konsulenter (02.17), tablets (50.43), servere og storage (50.03), kopi og print (50.10), fagsystemer (02.19), og it-driftskapacitet (02.22).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>