MLDK Mærkevareleverandørerne støtter op om erhvervsministerens kodeks for god betalingsskik
Hjem LEVERANDØR MLDK Mærkevareleverandørerne støtter nu op om erhvervsministerens kodeks for god betalingsskik

MLDK Mærkevareleverandørerne støtter nu op om erhvervsministerens kodeks for god betalingsskik

Af Redaktionen

Erhvervsministeriet lancerede sammen med 13 erhvervsorganisationer et nyt kodeks, der skal styrke en sund betalingskultur blandt danske virksomheder.

MLDK bakker fuldt op om initiativet.

”God samhandel, transparens og fair og lige vilkår er afgørende for MLDK, og ministerens initiativ om et branchekodeks er et skridt i den rigtige retning”, siger Niels Jensen, CEO i MLDK.

MLDK har længe kæmpet for en fornuftig betalingskultur blandt danske virksomheder, hvor leverandører kan opleve lange og urimelige betalingsbetingelser, men samtidig selv kan blive afkrævet straksbetaling ved indkøb af råvarer. Det kom til udtryk ved tilblivelsen af Fødevarehandelsloven fra sidste år, hvor betalingsbetingelser på fødevarer blev reguleret ved lov.

MLDK Mærkevareleverandørerne støtter op om erhvervsministerens kodeks for god betalingsskik

”Leverandører, uanset størrelse, har krav på at blive behandlet ordentligt og fair” siger Niels Jensen og fortsætter; ”Producenter og leverandører bliver udfordret på likviditet ved lange betalingsfrister, og det går ud over innovation, konkurrenceevne – og i sidste ende dansk økonomi, som ministeriet jo ganske rigtig påpeger. Derfor er ministerens tiltag også kærkomment, og MLDK bakker fuldt op”.

MLDK kan bakke op om alle seks principper i kodekset og ser frem til at se, hvordan kodekset modtages ude i virkeligheden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>