Untitled 21
Hjem VERTIV Behovet for edge-lokationer vokser hurtigt

Behovet for edge-lokationer vokser hurtigt

Af Redaktionen

En undersøgelse foretaget af Vertiv før pandemien, viste, at datacenterindustrien forventede, at antallet af edge-lokationer vil vokse 226% fra 2019 til 2025.

Men væksten og behovet for edge-computering er allerede større end forventet på nuværende tidspunkt.

F.eks. er hospitaler hårdt ramt af nye behov, der belaster deres daglige drift; produktionsfaciliteter har introduceret nye videoanalysebaserede fjernovervågnings- og sikkerhedsværktøjer; finansielle virksomheder har kæmpet for at holde trit med efterspørgslen fra e-handel og andre digitale tjenester – og universiteter og skoler bruger fortsat fjernundervisning.

Untitled 21”Med pandemien flyttede hele verden online. Det skabte nye muligheder, men også nye behov og forventninger. Samtidig er vi blevet meget mere afhængige af, at vores forbindelse til skyen er hurtig og pålidelig. Det er en livline, der ikke må brydes, og den stiller større krav til f.eks. køling af servere, så overophedning ikke skaber en sammenbrud – og ikke mindst overvågning, så der ikke opstår negative overraskelser, der kunne have været opdaget tidligere, før det blev et reelt problem, ”siger Helene Mylenberg fra Vertiv.

Overvågningssoftware er den nye stjerne

I øjeblikket ser datacenterindustrien et stigende fokus på overvågnings- og kontrolsoftware. Samtidig fokuserer de ændrede behov på nye områder ud over det sædvanlige udstyr såsom kritisk effekt, termisk styring og rack- og kabinetløsninger.

Uanset om det team, der er ansvarligt for datacentret, arbejder på stedet eller eksternt, skal man være i stand til at overvåge datacenterudstyrets tilstand i realtid og proaktivt identificere problemer, der kan skade udstyret og virksomhedens ydeevne. Der er derfor et voksende behov for løsninger, der giver sikker adgang – hvor som helst og når som helst – for at hjælpe med at styre og kontrollere datacentrets drift på tværs af faciliteter og individuelle kantplaceringer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>