Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung Electronics Nordic
Hjem NYHEDER Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung

Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung

Af Redaktionen

Ben Gorham, stifteren af parfumehuset Byredo, lancerer to unikke mobilcovers sammen med Samsung Electronics Nordic.

De to covers fås i et begrænset oplag og kan fra i dag købes på Samsungs hjemmeside.

Mobilcoveret, som passer til Samsungs seneste premium-investering, Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ og S22, kommer i to modeller Purple Flames og Smokey Emotions. Begge covers har Ben Gorhams klare æstetik og afspejler samtidskunst.

– Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham er en hyldest til den nye digitale kunstscene, hvor kunst og teknologi smelter sammen i en tidløs æstetik. Det afspejler, hvem vi er som kunstnere og innovatører, og designet er styret af de værdier og ønsker om at være os selv, som bringes til live gennem teknologi, siger Ben Gorham, stifter og kreativ direktør hos Byredo.

Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung Electronics NordicDe to covers er lavet af økologisk dyrket hør og er fuldstændig genanvendelige. Det er det svenske firma A Good Company, der står bag produktionen af mobilcoverne.

– Innovation knyttet til bæredygtighed er helt i tråd med Samsungs ønske om at bidrage med smart teknologi. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en unik specialudgave, designet af Ben Gorham og fremstillet af A Good Company, til Samsung Galaxy S22-serien, siger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation and Business Development hos Samsung Electronics Nordic.

Med lanceringen af Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham indleder Samsung Electronics Nordic et samarbejde med A Good Company. Det betyder, at A Good Company bliver SMAPP-partner for Samsung og vil være en del af Samsung Mobile Accessory Partnership Program.

Mobilcoverne kan købes hos www.samsung.com og A Good Company fra og med den 16. marts 2022. Oplaget af Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham er 5.000 og koster DKK 349 per mobilcover.

Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ og S22 er Samsungs seneste premium-lancering. Modellerne har blandt andet ekstra lang batteritid og nye funktioner til natfotografering. Læs mere om Samsungs nye S-serie her.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>