Bring satser på cirkulær handel – lancerer nyt samarbejde med second-hand markedspladsen Tradera
Hjem NYHEDER Bring satser på cirkulær handel – lancerer nyt samarbejde med second-hand markedspladsen Tradera

Bring satser på cirkulær handel – lancerer nyt samarbejde med second-hand markedspladsen Tradera

Af Redaktionen

Bring har i mange år leveret pakker fra webhandlen til private forbrugere.

Nu begynder leveringsfirmaet også at levere pakker mellem private – og startskuddet er et nyt samarbejde med Nordens førende markedsplads for brugtvaresalg, Tradera.

Brings Labelfree fragtløsning gør det nemt og bekvemt at sælge dine brugte varer på markedspladser, der muliggør direkte handel mellem private. Nu lancerer Tradera en kampagne, hvor sælger gratis kan opslå annoncer og sende de solgte varer på Tradera til en ny ejer. Sælger behøver ikke engang at printe en pakkelabel, men modtager i stedet en kode, som skrives direkte på pakken, gennem den integrerede fragtløsning med Bring.

Hvert år køber godt halvdelen af danskerne (54 %) brugt, viser en undersøgelse, som Userneeds har lavet for IDA. Og mest populært er det blandt kvinder. 66 procent af kvinderne køber brugt, mod 42 procent af mændene.

Bring satser på cirkulær handel – lancerer nyt samarbejde med second-hand markedspladsen Tradera

Matilda Adelborg

– Med vores C2C tjeneste som muliggør handel mellem private, vil vi gøre det nemmere at købe og sælge brugt i hele Danmark, ikke kun i nærområdet hvor du har mulighed for afhentning. At handle mere brugt og mindre nyt er vigtigt, set fra et bæredygtighedsperspektiv, hvor vi alle kan bidrage og gøre en stor forskel, siger Matilda Adelborg, pressechef i Bring.

Brugtvaresalget er i kraftig vækst. I løbet af det seneste år er udbuddet hos Tradera i Norden steget med 25 procent. Hver dag er der 5 millioner brugte ting til salg på Tradera.

Cirka 1.000 nye auktioner bliver lagt ud hver time, og hvert tredje sekund skifter ting hænder.

– For at fremme væksten i bæredygtigt forbrug er vores ambition at tilbyde enkel, hurtig og sikker e-handel på Tradera. Fleksible og enkle fragtløsninger, som den vi nu lancerer med Bring i Danmark, er en vigtig brik i puslespillet i den sammenhæng, siger Henrik Rasmussen, landechef for Tradera i Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>