Byggeri og renovering med teknologi fra Conrad
Hjem TEKNIK Byggeri og renovering med teknologi fra Conrad

Byggeri og renovering med teknologi fra Conrad

Af Redaktionen

Find alt til byggepladsen fra ét og samme sted:

Professionelt udstyr fra førende producenter muliggør et både effektivt og sikkert arbejde, selv i hårdføre miljøer.

  • 3M: En garant for større sikkerhed uanset anvendelse
  • Bosch: Et batteri til det hele – fleksibilitet til ethvert behov
  • FEIN: Én enhed, 1000 anvendelses

Vores baggrund inden for teknologi og elektronik går mere end 100 år tilbage i tiden, og i dag er vores Conrad Sourcing Platform i stand til at tilbyde alle de varer, der sikrer et succesfuldt indkøb mht. tekniske behov i de enkelte virksomheder. “Erhvervskunder får hos os præcis dét, der gør deres projekter eller forretning til en succes – især inden for byggeri og renovering,” forklarer Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics hos Conrad. Årsagen er: ”Med vores platform tilbyder vi et højkvalitets og robust værktøj og sikrer ukomplicerede indkøb af det rigtige udstyr, så fagfolk inden for byggebranchen i stedet kan koncentrere sig om det væsentlige.”

En garant for større sikkerhed ved enhver anvendelse

I mange år har 3M udvidet sortimentet på Conrad Sourcing Platform inden for området sikkerhed på arbejdspladsen:

Det er en virksomhed, der understøtter et sikkert arbejdsmiljø. Noget, der altid har kendetegnet

det amerikanske traditionsbrand. Selv da Neil Armstrong satte sin fod på månen, bestod en del af hans udstyr af 3M-produkter. I dag kan teknologigruppens innovationer findes næsten overalt i vores samfund; arbejdspladser, medicin og teknologi. Bygge- og anlægsarbejde: Især fagfolk inden for byggebranchen konfronteres med komplekse opgaver og udsættes for forskellige farer i denne forbindelse. Disse omfatter typisk hoved- og øjenskader, risiko for høreskader, fald fra højder, forurenende stoffer eller UV-stråling. For at minimere sådanne sundhedsmæssige risici arbejder 3M hver dag på at optimere arbejdssikkerhedsløsninger og deres bærekomfort i endnu højere grad.

Bosch: Ét batteri til det hele – fleksibilitet til ethvert behov

Byggeri og renovering med teknologi fra Conrad

Ønsker du mere effektivitet og sikkerhed ved nybyggeri og renovering? Køb det professionelle udstyr fra førende producenter fra én enkelt kilde via Conrad Sourcing Platform. Fotokilde: vm/Getty Images

Takket være batteridrevne værktøjssystemer, hvor ét batteri passer til alle værktøjer, er man i stand til at mestre opgaverne på fleksibel vis. Derfor grundlagde Bosch Professional det tværgående batterisystem AMPShare. Det bevirker, at værktøjer fra talrige kendte producenter, som også er en del af denne gruppe, kan betjenes ved hjælp af ét enkelt 18 V batteri. Grundet den konstant voksende liste af partnermærker har fagfolk inden for byggebranchen mulighed for at bruge mere og mere værktøj med blot ét batterisystem og dermed dynamisk opbygge deres 18V-værktøjslager.

Én enhed, 1000 anvendelsesmuligheder

De batteridrevne Multimaster-modeller 500, 700 og 700 1.7 fra FEIN fås også med batteriinterfacet til 18 V AMPShare-systemet. Savning, slibning, polering, skæring, filing, skrabning, skæring og rengøring: Siden opfindelsen for mere end 50 år siden er Multimaster fra FEIN blevet brugt over hele verden til tømrer- og snedkerarbejde samt til indretning, men metalkonstruktioner og låsesmede er også afhængige af det succesfulde produkt, når det drejer sig om specielle anvendelser.

Yderligere informationer om emnet byggeri og renovering og de præsenterede mærkers user cases kan findes her.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>