CO2 fra ølproduktion kan bekæmpe skadedyr
Hjem TEKNIK CO2 fra ølproduktion kan bekæmpe skadedyr

CO2 fra ølproduktion kan bekæmpe skadedyr

Af Redaktionen

Genanvendt CO2 fra ølproduktion er en hurtig og effektiv del af løsningen til at stoppe skadedyr.

Gevinsten er stor for virksomheder i særligt fødevare- og medicinalbranchen. 

PestConnect er allerede en anerkendt løsning, som virksomheder i høj grad efterspørger i kampen mod skadedyr. Rentokil oplever, at interessen for løsningen er stærkt tiltagende, fordi der bliver stillet stadigt større krav til virksomheders skadedyrskontrol. Her er digitale løsninger som PestConnect særlig anvendelig, da de digitale løsninger sikrer hurtig respons, datasikkerhed og dokumentation, som flere industrier og brancher efterspørger.

”Vi har skabt et afprøvet alarmsystem, hvor vi kan stoppe et skadedyrsproblem i tide. Ved hjælp af genanvendt CO2 fra ølproduktion registrerer PestConnect, at en mus går i fælden, og en CO2-patron aktiveres, så skadedyret besvimer med det samme og dør uden risiko for forurening af virksomheden. Samtidig får en tekniker besked om, at fælden er blevet aktiveret, og skadedyret fjernes. Det er et virkeligt effektivt værktøj til at få overblik over udbruddets omfang og skadedyrenes færden,” siger Claus Schultz, formand for Brancheforeningen for skadedyr og teknisk chef hos skadedyrsbekæmperen Rentokil.

”Vi oplever stor efterspørgsel på løsningen, da den indebærer mindre gift, mere overvågning og er en løsning, der fra start kan behandle epicentret for skadedyrsudbruddet,” siger Claus Schultz, Rentokil.

CO2 fra ølproduktion kan bekæmpe skadedyrHan peger på, at en digital løsning som PestConnect ikke i sig selv kan effektivisere skadedyrsbekæmpelsen. Det, der gør løsningen effektiv, er, at løsningen har flere ben at stå på. Løsningen er nemlig tilknyttet højtuddannede teknikere, der sikrer høj reaktionshastighed, og desuden giver teknologien mulighed for at tilgå data, som skaber tryghed og overblik for kunden i forhold til at få indblik i potentielle risici og teknikerens arbejde.

Med klimaforandringerne kigger vi ifølge Claus Schultz ind i en fremtid, hvor vintrene bliver lunere og somrene længere.

Disse forhold giver skadedyr som rotter og mus bedre betingelser og skadedyrsproblemet kan derfor blive mere udbredt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>