Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller runder et skarpt hjørne
Hjem LEVERANDØRVISMA Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller 60 år runder et skarpt hjørne

Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller 60 år runder et skarpt hjørne

Af Redaktionen

Lørdag den 12. marts 2022 fylder divisionsdirektør i Visma Custom Solutions divisionen Carsten Bøje Møller 60 år.

Lørdag den 12. marts runder Carsten Bøje Møller 60 år, men alder er kun tal og ikke en begrænsning for Carsten Bøje Møller, der er og gennem snart 20 år har været et stort aktiv i Visma koncernen og gladeligt deltager og ofte også går forrest i diverse faglige og sociale arrangementer.

Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller runder et skarpt hjørne

Carsten Bøje Møller på Vismas nye hovedkontor i Carlsberg Byen

Det var tilbage i 2010, at Carsten Bøje Møller solgte virksomheden Sirius IT til Visma koncernen – den del, der efterfølgende er blev til konsulentforretningen Visma Consulting. Carsten Bøje Nielsen fulgte selv med som chef for Visma Consulting Danmark og blev i 2012 ansvarlig for divisionen Custom Solutions, der dækker over en række konsulenthuse. og har siden spillet en stor rolle som eneste dansker i Vismas koncernledelse og især i Custom Solutions divisionen, der er en ud af tre divisioner i den norske virksomhed.

Carsten Bøje Nielsen indtager stadig positionen som divisionsdirektør i Custom Solutions på Group-niveau med et stærkt strategisk fokus på europæisk ekspansion, og overlod i januar 2019 roret i danske Visma Consulting og samt Custom Solutions divisionen i Danmark til Lars Berthelsen.

Dagen fejres i selskab med familien og de nærmeste venner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>