Ny direktør skal sikre DEKRA Bilsyns ekspansion
Hjem NYHEDER En ny direktør skal sikre DEKRA Bilsyns ekspansion

En ny direktør skal sikre DEKRA Bilsyns ekspansion

Af Redaktionen

DEKRA Bilsyn har ansat en ny administrerende direktør pr. 1. november 2022, og valget er faldet på Mikael Morell.

Mikael Morell kommer med lang ledererfaring og har arbejdet i autobranchen i hele sit liv, senest som regionschef hos DEKRA Bilsyns største konkurrent Applus.

Det er en ambitiøs bilsynskæde, som Mikael Morell får det overordnede ansvar for, når han d. 1. november tiltræder stillingen. DEKRA Bilsyn etablerede sig i Danmark i 2018, og er i dag landets andenstørste bilsynskæde med 57 synshaller.

DEKRAs administrerende direktør, Christen Bagger, glæder sig over, at det er lykkes at finde en ny direktør til synskæden, der har et solidt kendskab til branchen.

”Det har været vigtigt for os at finde en profil, som er stærk på ledelse og forretningsudvikling, og som derigennem kan gå forrest for at sikre en fortsat udvikling af kæden. Det har vi uden tvivl fået i Mikael Morell, der har et solidt kendskab til branchen og forretningsudvikling heri. Herudover har Mikael en lang ledererfaring, hvilket er vigtigt for at kunne stå i spidsen for en virksomhed som DEKRA Bilsyn. Vi har i dag 57 lokale synshaller fordelt over hele Danmark, og flere er på vej, og det kræver en stærk leder at sikre, at alle medarbejderne er glade for at gå på arbejde og har lyst til at blive hos DEKRA Bilsyn,” udtaler Christen Bagger.

Stor entreprenørånd

Som 20-årig stiftede Mikael Morell sin første virksomhed, Bildillen/BilXperten, der endte med at blive en stor landsdækkende succes med 30 butikker. Siden da har han stiftet flere virksomheder i branchen, rådgivet startup-virksomheder og afholdt bilmesser.

For Mikael Morell har det altid været vigtigt at arbejde med forretningsudvikling og vækst. Det var også en af grundene til, at han sagde ja-tak til stillingen som administrerende direktør hos DEKRA Bilsyn.

Ny direktør skal sikre DEKRA Bilsyns ekspansion

Mikael Morell

”DEKRA Bilsyn søgte en ny direktør med entreprenørånd, hvilket jeg syntes lød spændende. At være entreprenør ligger dybt i min krop, da jeg siden jeg var helt ung har arbejdet med at bygge og udvikle virksomheder, og jeg motiveres af vækst. DEKRA Bilsyn har etableret sig solidt på det danske marked inden for de seneste år, og jeg vil gerne være med til at sikre, at denne vækstrejse fortætter,” fortæller Mikael Morell.

Skal realisere ambitiøst mål

DEKRA Bilsyns mål er at blive Danmarks største bilsynskæde, og det mål skal Mikael Morell være med til at realisere. En opgave, som han ser frem til.

”Organisationen arbejder strategisk i en udviklingsorienteret retning, og jeg ser frem til at kunne understøtte med de kompetencer og erfaringer, jeg har fra branchen. Jeg skal sikre, at DEKRA Bilsyn fortsat vokser både gennem opkøb af synshaller og etabling af nye haller. Samtidig skal jeg være med til at sikre, at vi bevarer den høje kvalitet i takt med væksten, og at medarbejderne rundt omkring i synshallerne stadig synes, at det er sjovt at tage på arbejde hver dag. Målet er, at vi inden for en årrække skal være Danmarks største bilsynskæde,” afslutter Mikael Morell.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>