Elgiganten skal ansætte 40 medarbejdere til nyt varehus i Ringsted
Hjem NYHEDER Elgiganten skal ansætte 40 nye medarbejdere til nyt varehus i Ringsted

Elgiganten skal ansætte 40 nye medarbejdere til nyt varehus i Ringsted

Af Redaktionen

Tirsdag den 8. marts inviterer Elgiganten til informationsaften i forbindelse med åbning af nyt varehus i Ringsted.

Elgiganten forventer med den nye åbning at ansætte op mod 40 nye medarbejdere.

I samarbejde med Jobcenter Ringsted inviterer Elgiganten indenfor i FOOD HALL på erhvervsskolen ZBC, til en aften om de ledige stillinger, som er slået op i forbindelse med åbningen af Elgigantens nye varehus til sommer.

Ved aftenens arrangement vil der være mulighed for at høre mere om Elgiganten som arbejdsplads og tale med en række medarbejdere om de ledige del- og fuldtidsstillinger, Elgiganten ønsker at få besat i det nye varehus. Stillinger lige fra sælgere, salgsansvarlige og kasseassistenter til kasseansvarlige, lagerassistenter og supportansvarlige – og flere til.

Andreas Kastrup, regionschef i Elgiganten, opfordrer til at man kommer forbi og hører nærmere: ”jeg håber, at vi vil se en masse mennesker med interesse for tech-branchen og for Elgiganten. Vi ser meget frem til at fortælle mere om, hvem vi er, hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads og om de ledige stillinger, vi tilbyder. Og så glæder vi os enormt meget til at slå dørene op for vores mange kunder i Ringsted til sommer. ”

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, har tidligere udtalt om det kommende varehus i Ringsted: ”Vi har store forventninger til vores nye varehus – til glæde for vores mange kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning. Et koncept, der binder online og butik sammen med services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Ringsted og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online – og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter. Det gælder også dem, der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten. Endelig vil der i varehuset være en selvstændig Epoq-afdeling til de af vores kunder, som går med ønsker om nyt køkken eller bryggers.”

Elgiganten skal ansætte 40 medarbejdere til nyt varehus i Ringsted

Elgigantens nye varehus i Ringsted forventes at åbne dørene for kunder i Ringsted og omegn i løbet af sommeren 2022.

Informationsaftenen finder sted den 8. marts kl. 18.00-20.00

Adresse: ZBC, Selandia Park 6, 4100 Ringsted.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>