D-Link præsenterer prisvindende 6-port multi-Gigabit switch
Hjem NYE PRODUKTER D-Link præsenterer prisvindende 6-port unmangaged multi-Gigabit switch

D-Link præsenterer prisvindende 6-port unmangaged multi-Gigabit switch

Af Redaktionen

 D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, lancerede for nylig en ny 6-port unmangaged multi-Gigabit switch (DMS-106XT).

Switchen er velegnet til små og mellemstore virksomheder samt avancerede brugere på udkig efter en højtydende, men omkostningseffektiv løsning til at eliminere netværksflaskehalse og maksimere netværkshastigheden.

DMS-106XT har en 10 Gigabit-port, der giver en forbindelse med høj båndbredde til enten overhead-netværk eller NAS (Network-Attached Storage), hvilket maksimerer gennemløbet for at give uafbrudt forbindelse. Derudover har DMS-106XT yderligere fem 2,5 Gigabit-porte, der er ideelle til tilslutning til computeren eller Wi-Fi 6 access points, f.eks.

D-Link præsenterer prisvindende 6-port multi-Gigabit switchDMS-106XT er meget velegnet til virksomheder såvel som mere avancerede netværksinstallationer i hjemmet og tilbyder indbygget Turbo-tilstand, hvilket øjeblikkeligt reducerer ventetiden af tidsfølsomme applikationer og gør det muligt for den “portbaserede QoS”-funktion at prioritere kritiske enheder og levere fejlfri 4K/8K-videostreaming. Derudover har den et holdbart matgråt chassis i aluminiumslegering, og dets innovative blæserløse design giver øget pålidelighed og støjsvag drift.

Multi-Gigabit-portene er bygget for at give maksimal fleksibilitet og er bagudkompatible til eksisterende kabler og udstyr. Dette gør det muligt for DMS-106XT at blive indsat på steder, hvor ekstra båndbredde er påkrævet, uden at tilføje dyre og tidskrævende ledninger eller omkostningerne ved at udskifte andet udstyr.

DMS-106XT er ikke kun en højtydende switch med høj funktionalitet, men dens elegante design har også vundet Red Dot Award og Good Design Award.

Flere enheder med multi-Gigabit-funktionalitet i D-Link’s portefølje, som muliggør en omkostningseffektiv forøgelse af en netværkskapacitet, er DUB-E250 USB-C-adapteren, der understøtter 2,5 G Ethernet og er designet til at eliminere netværksnåre ved hjælp af 2,5 gange båndbredden på en Gigabit-forbindelse. Derudover understøtter DGS-1520-seriens switche – en ny generation af stabelbare og administrerelige Layer 3-smart switches – 2,5 G Ethernet for at maksimere netværksbåndbredden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>