Expense Reduction Analysts opruster for at understøtte stigende efterspørgsel
Hjem NYHEDER Expense Reduction Analysts opruster for at understøtte stigende efterspørgsel

Expense Reduction Analysts opruster for at understøtte stigende efterspørgsel

Af Redaktionen

Selvom omkostningsstyring har været i fokus siden finanskrisen i 2008, så udviser danske virksomheder en stigende interesse i at få ekstern ekspert hjælp til at sikre konkurrenceevnen gennem optimering af processer og omkostninger.

Expense Reduction Analysts opruster for at understøtte stigende efterspørgsel 1

Christian Bang Søndergaard (th.) og Hans-Henrik Skonning Hansen (tv.) udgør landechefteamet i Expense Reduction Analysts

Det ekstra økonomiske råderum, som opstår igennem disse optimeringer, bruges primært på udvikling af nye produkter, markeder eller maskiner.

Mens brugen af Cost Management konsulenter har været udbredt i Storbritannien og på kontinentet i mange år, så har Skandinavien været præget at større tilbageholdenhed. Det ændrer sig dog i disse år, og flere og flere fremsynede virksomheder bruger nu ekstern hjælp. Ved brug af ekspertise, som er for dyr at hyre som fast personale, opnår disse virksomheder et forspring til konkurrenterne.

Expense Reduction Analysts har hjulpet danske virksomheder siden 2009, men for at understøtte den stigende efterspørgsel er landeledelsen per 1. oktober 2018 blevet udvidet med Christian Bang Søndergaard, som sammen med Hans-Henrik Hansen, nu er ansvarlige for at sikre den fortsatte vækst og værdiskabelse for kunderne.

”Til trods for mange sparerunder, optimeringsprojekter o.lign. finder vi til stadighed store optimeringsmuligheder hos vores kunder. Vores kombination af lokalt kendskab og internationale benchmark, gør at vi kan bygge endnu et lag på virksomhedernes optimering. Potentialet er enormt og jeg glæder mig til at understøtte Danmarks konkurrenceevne yderligere” udtaler Christian Bang Søndergaard i forbindelse med udnævnelsen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>