Få 100% automatisk bogføring med Bridgr.net

Modtager du betalinger med Stripe? Så er du kommet til det rette sted.

Få 100% automatisk bogføring med Bridgr.net

Nu kan du nemlig slippe for den hovedpine, der ofte medfølger bogføring, hvis du blot benytter Bridgr.net.

Bridgr.net skaber nemlig en bro mellem dit betalingssystem og dit regnskabssystem, så du får en 100% automatisk bogføring og dit arbejde bliver meget nemmere og mindre tidskrævende.

Hvis du vil blive klogere på, hvorfor du skal lade Bridgr.net stå for hele din bogføring, så kan du blot læse mere her, hvor vi gennemgår alle fordelene ved automatisk bogføring, så du kan slippe for at bruge tid på den kedelig del af at føre egen virksomhed.

Det sørger Bridgr for

Bridgr sørger for en lang række ydelser, der alle skal udføres, men som der ikke er nogen grund til, at du bruger din tid på. Derfor skal du overlade det til systemet.

Du kan blandt andet spare dig selv for at skulle oprette kunder i dit regnskabssystem, hvilket sparer dig for den proces, der følger hver gang, du får en ny kunde til at benytte din virksomhed.

Du slipper også for at oprette og udsende fakturaer, hvilket er noget af det, der tager en masse tid, som du kunne bruge på at udvide og tjene endnu flere penge i stedet.

Bridgr kan også bogføre dine fakturaer, så du altid har system i din forretning, og du altid kan kigge tilbage og se, hvad der er sket og hvornår.

Og sidst kan Bridgr også stå for bogføringen af udbetalingerne inklusive både gebyrer og kursdifferencer. Altså kan Bridgr overtage en masse arbejde, så du kan bruge mere tid på det, du brænder for.

Hvad egner Bridgr sig til?

Bridgr egner sig primært til to forskellige ting og altså to forskellige typer forretning.

Først og fremmest egner Bridgr sig til alle, der har en virksomhed, der sælger produkter online. Der er faktisk utroligt mange, der har skabt små virksomheder, der sælger produkter online af den ene eller anden type, og mange af dem har måske ikke en stor nok indtjening til kunne betale sig selv for at bogføre. Her kan Bridgr altså hjælpe, så du ikke behøver at arbejde ulønnet, bare fordi du arbejder for dig selv.

Derudover kan Bridgr også hjælpe dig, der har en virksomhed, der sælger abonnementer. Her er princippet lidt det samme: hvis ikke du er interesseret i at stå for din egen bogføring – eller du blot ikke har forstand på, hvordan du gør det mest effektivt – så kan du få Bridgr til det i stedet.

Hvilke fordele har Bridgr?

Bridgr kommer faktisk med en lang række fordele, som andre bogføringssystemer ikke kan tilbyde.

Først og fremmest er det 100% automatisk bogføring, hvilket betyder, at du ikke engang skal bekymre dig om forsinkede udbetalinger.

Det giver desuden en frihed til dig, da du ikke behøver at have stort kendskab til regnskab – du behøver nemlig ikke at beskæftige dig med det.

Sidst er det både nemt og lige til, hvorfor du altså får tiden i overskud. At få en masse tid på hånden, som du kan bruge til besværlige indstillinger, er ikke det værd. Men det er Bridgr.