Få et intelligent hjem med WiFi-stikkontakter
Hjem NYHEDER Få et intelligent hjem med WiFi-stikkontakter

Få et intelligent hjem med WiFi-stikkontakter

Af Redaktionen

Har du hørt ordet WiFi-stikkontakter før, men undret dig over, hvad det er for noget?

Få et intelligent hjem med WiFi-stikkontakter

Få et intelligent hjem med WiFi-stikkontakter

Med WiFi stikkontakter kan du gøre dit hjem og dine stikkontakter intelligente samt styre dem med hjælp fra din mobiltelefon. Det vil altså sige, at ligegyldigt hvor du er henne, kan du eksempelvis tænde og slukke for dine stikkontakter.

Hvad kan jeg bruge WiFi-stikkontakter til?

Med WiFi-stikkontakter får du mange forskellige muligheder. Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker, at de skal bruges og til hvad. Det kan være irriterende hele tiden at skulle tjekke, om dine stikkontakter enten er tændte eller slukkede.

Med hjælp fra en WiFi-stikkontakt behøver du ikke længere tænke over det. Du kan nemlig fjernbetjene dine stikkontakter og indstille timere, hvilket kan gøre dit liv meget nemmere. Hvis du har en del WiFi-stikkontakter i dit hjem, kan du tilpasse dem alt efter dine ønsker og behov. Du kan ligeledes tilpasse dem til forskellige former for elektronisk udstyr, du har i dit hjem.

Den største fordel ved at have en eller flere WiFi-stikkontakter i hjemmet er, at du ikke længere behøver at tænke over, om du har slukket for en stikkontakt. Er du eksempelvis taget på arbejde eller i skole, kan du blot tage et kig på din mobil for at se, om du eventuelt skal slukke en stikkontakt.

De fleste WiFi-stikkontakter betjenes via en app på din mobil, som typisk kan downloades til både iOS og Android. Det bliver derfor ikke meget nemmere at styre belysningen m.m. i dit hjem med WiFi-stikkontakter.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>