Garmins smartwatches når nye højder med Polaris Dawn rummission
Hjem TEKNIK Garmins smartwatches når nu nye højder med Polaris Dawn rummission

Garmins smartwatches når nu nye højder med Polaris Dawn rummission

Af Redaktionen

Besætningsmedlemmer vil bære Garmins fēnix 7 ure for at hjælpe forskere med at forstå, hvordan rumrejser påvirker den menneskelige krop.

Garmin smartwatches vil spille en vigtig rolle i en kommende Polaris Dawn rumflyvning med sundhedsdata indsamlet fra fēnix 7 adventure-ure, der giver 24/7 indsigt i en rumrejses påvirkning på den menneskelige krop.

Under den op til fem dage lange mission, der startes ved SpaceX Falcon 9-raketten ved NASAs Kennedy Space Center i Florida, vil forskere løbende overvåge og indsamle besætningsmedlemmers biometri såsom puls, pulsoximetri og søvnmønstre – alt sammen på en enkelt batteriopladning.

“Garmin er beæret over at være en del af denne spændende forskningsindsats, der vil fremme forståelsen af, hvordan den menneskelige krop tilpasser sig rumflyvningens strabadser,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt salg. “Den usædvanlige batterilevetid for vores smartwatches vil give forskere mulighed for kontinuerligt at overvåge alle fire besætningsmedlemmer, mens de er vågne og i hvile i løbet af den fem dage lange mission – uden behov for nedetid for at genoplade batteriet.”

Translational Research Institute for Space Health (TRISH) ved Baylor College of Medicine støtter sundhed og biomedicinsk forskning ombord på den historiske Polaris Dawn-mission, som vil forsøge at nå det højeste kredsløb om jorden, der nogensinde er fløjet med mennesker, samt fuldføre den første kommercielle rumvandring nogensinde. Polaris Dawn-besætningen og TRISH-teamet valgte Garmin-smartwatches til missionen på grund af deres lange batterilevetid, robuste holdbarhed og omfattende række af heldags-sundhedsovervågningsfunktioner.

Garmins smartwatches når nye højder med Polaris Dawn rummission“Mængden af biometriske data leveret af Garmin fēnix smartwatches vil give os mulighed for bedre at forstå, hvordan kroppen tilpasser sig at være i rummet,” sagde Jimmy Wu, TRISH senior biomedicinsk ingeniør. “Når de er indsamlet, vil disse fysiologiske data blive føjet til TRISHs EXPAND-database, og vil hjælpe nuværende og fremtidig forskning med at studere og forstå menneskers sundhed og ydeevne for alle fremtidige menneskelige rummissioner.”

SpaceXs Falcon 9-raket vil opsende Polaris Dawn-besætningen ombord på et Dragon-rumfartøj fra NASAs Kennedy Space Center i Cape Canaveral, Florida senere i 2023.

Garmin Health leverer brugertilpassede virksomhedsløsninger, der udnytter Garmins omfattende portefølje af wearables og højkvalitetssensordata til applikationer i markederne; virksomhedssundhed, befolkningssundheds og patientovervågning. Garmin Health API giver tredjeparter mulighed for at bede kunder om at dele deres data i overensstemmelse med deres specifikke privatlivspolitikker. Som en del af en global virksomhed, der designer, fremstiller og shipper produkter over hele verden, understøtter Garmin Health sine kunders handels- og logistikbehov, hvilket giver virksomheder mulighed for at skalere med en enkelt, betroet udbyder. Kontakt vores presseteam, kontakt os på LinkedIn eller besøg os online på garmin.com/health for mere information.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>