Lenovo indgår globalt samarbejde med WEKA om løsninger til AI og Analytics
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo indgår et globalt samarbejde med WEKA om løsninger til AI og Analytics

Lenovo indgår et globalt samarbejde med WEKA om løsninger til AI og Analytics

Af Redaktionen

Lenovo og WEKA indgår et globalt samarbejde, så det fremover bliver muligt at få skalerbare, højtydende storageløsninger baseret på certificerede Lenovo ThinkSystem servere med WEKA Data Platform-software.

Fremover tilbyder Lenovo og WEKA certificerede løsninger til næste generations data management arkitektur til håndtering af performance-krævende workloads på tværs af flere end 160 lande.

De omfattende løsninger accelererer kunstig intelligens og analytics til high-performance worklads med henblik på hurtigere at opnå indsigter og samtidig reducere de tilhørende omkostninger.

Lenovo indgår globalt samarbejde med WEKA om løsninger til AI og AnalyticsModerne løsninger til datahåndtering er nødt til at være pålidelige, have et højt sikkerhedsniveau og være i stand til at møde konstant stigende krav til ydelse og skalerbarhed. Det imødegår Lenovo nu ved at kombinere WEKAs ekstremt højtydende hybrid cloud-dataplatform med Lenovos ThinkSystem servere.

De nye ThinkSystem SDS Ready servere med WEKA Data Platform software giver branchens største udvalg af konfigurationsmuligheder og lader kunderne vælge mellem seneste generations processorer fra Intel og AMD, NVIDIA GPUer samt hurtige NVMe-drev og netværksløsninger.

De nye løsninger gør det let at skalere og leverer markedsledende ydelse og oppetid.

“Partnerskabet er et vigtigt skridt i forhold til at give vores kunder adgang til kunstig intelligens, analytics og maskinlæring, så de kan styrke deres forretning og hjælpe med at løse menneskehedens største udfordringer,” siger Kamran Amini, Vice President og General Manager of Server & Storage hos Lenovo Infrastructure Solutions Group.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>