M-Files er for ottende år i træk udnævnt til leder indenfor Nucleus Research Content Services og Collaboration Value Matrix
Hjem NYHEDER M-Files er for ottende år i træk udnævnt til leder indenfor Nucleus Research Content Services og Collaboration Value Matrix

M-Files er for ottende år i træk udnævnt til leder indenfor Nucleus Research Content Services og Collaboration Value Matrix

Af Redaktionen

M-Files Corporation, den førende virksomhed inden for intelligent informationshåndtering, bekendtgjorde i dag, at den er blevet udnævnt til leder i 2021 Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix Report for the ottende år i træk.

M-Files opnåede endnu en gang den højeste anerkendelse med hensyn til brugervenlighed og funktionalitet, hvilket er et vidnesbyrd om virksomhedens visionære tilgang, der gør det muligt for vidensarbejdere at få adgang til og bruge indhold når som helst, hvor som helst og på enhver enhed med brugergrænseflade efter eget valg.

M-Files viser fortsat sin dominans på markedet gennem sit brancheledende forbundne indhold og intelligente automatiseringsegenskaber,” siger Barbara Peck, chefanalytiker ved Nucleus Research. “Virksomhedens mangfoldige, fleksible sæt af AI-teknologier i verdensklasse, metadata-drevne tilgang og evnen til at give meningsfuld kontekst vil fremad sætte standarden for indholdstjenester og samarbejdsløsninger. M-Files’ strategiske produktfremskridt i løbet af det sidste år bekræfter platformens unikke egenskaber og anerkendelse på markedet. ”

Som leder bliver M-Files anerkendt for sin moderne tilgang til informationshåndtering. Dens platform øger vidensarbejdernes produktivitet ved at levere effektive værktøjer til søgning, styring af indholdscyklus og automatiserede arbejdsgange, der muliggør forretningskontinuitet og reducerer risiko ved brug af håndhævet styring. Med M-Files kan virksomheder digitalisere kritiske forretningsprocesser og nemt sikre og kontrollere oplysninger, samtidig med at de giver adgang til almindelige programmer som Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Salesforce.

M-Files er for ottende år i træk udnævnt til leder indenfor Nucleus Research Content Services og Collaboration Value Matrix“Hos M-Files bestræber vi os på at muliggøre en smartere måde at arbejde i nutidens digitale verden, hvor det er muligt at arbejde fra hvor som helst,” siger Antti Nivala, grundlægger og administrerende direktør, M-Files. “Vores anerkendelse som leder i Nucleus’ Value Matrix-rapport for ottende år i træk validerer vores fundamentale differentiering. Vores metadatadrevne grundlag, suppleret med vores innovative AI-teknologier, sætter indhold i den rigtige kontekst og giver vidensarbejdere en enkelt sandhedskilde og problemfrit samarbejde. M-Files lader forretningsprocesser automatiseres og gøres sporbare, hvilket hjælper organisationer med drastisk at forbedre ydeevnen og levere branchens bedste tid til værdi-forhold. ”

Nucleus Value Matrix-evalueringen er drevet af brugeroplevelse mod analytikerudtalelse.

Rapporten fremhæver udgivelsen af M-Files Web, en redesignet brugergrænseflade, der er designet til at hjælpe slutbrugere med at indføre løsningen hurtigere; udgivelsen af ny cloud-infrastruktur baseret på Microsoft Azure Service Fabric-arkitekturen; og udgivelse af M-Files’ signaturintegration med Adobe Sign for at udvide kundernes elektroniske signaturmuligheder og forbedre integration i arbejdsgangen. Endelig fremviser rapporten også virksomhedens opkøb af Hubshare, en digital kundeoplevelse og løsning til samarbejdsområder, der fremmer samarbejde mellem interne og eksterne teams.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>