GTT ansætter Tom Homer til at lede EMEA-salgsafdeling
Hjem NYHEDER GTT ansætter Tom Homer til at lede EMEA-salgsafdeling

GTT ansætter Tom Homer til at lede EMEA-salgsafdeling

Af Redaktionen

GTT Communications, Inc., en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, annoncerer i dag, at Tom Homer er blevet en del af ledelsen som senior vice president Europe, hvor han skal lede GTT’s salgs- og kundeservicedrift i EMEA.

GTT ansætter Tom Homer til at lede EMEA-salgsafdeling

Tom Homer, SVP Europe, GTT

Tom Homer kommer til GTT med over 25 års erfaring inden for telekommunikationsbranchen, hvor han har haft ledende roller i Telstra, Global Cloud Exchange og Cable & Wireless.

”Tom har en stærk historik med at lede organisationer inden for den internationale telekommunikationsindustri til stor organisk vækst,” siger Ernie Ortega, GTT’s chief revenue officer og interim CEO. Han fortsætter: ”I sin seneste rolle var Tom i spidsen for et hold, der næsten fordoblede indtægterne i sin region samt markant forbedrede kundetilfredshed. Jeg ser meget frem til den positive effekt, som hans lederskab vil medføre til at fremme GTT’s omsætning og kundetilfredshed.”

Tom Homer kommer til GTT fra en rolle som rådgiver hos Laser Light, en hybrid software- satellit- og fiberplatformvirksomhed, hvor han var den overordnede kundechef og ansvarlig for salg, produkter, marketing og kundeoplevelsen. Udover hans rolle hos Laser Light, var han adm. direktør for EMEA i Telstra, hvor han var ansvarlig for udvikling og gennemførelse af strategi på tværs af regionen. Tom Homer var også ansvarlig for Telstra’s globale kundetilfredsheds program. I løbet af hans periode udvidede virksomheden sin tilstedeværelse betydeligt på tværs af EMEA.

Tom Homer er en regelmæssig deltager og taler ved events omhandlende cloud, digital transformation og softwaredefinerede netværk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>