Her er det bedste mobilabonnement til børn
Hjem UNDERSØGELSE Her er det bedste mobilabonnement til børn

Her er det bedste mobilabonnement til børn

Af Redaktionen

Forældre kan slippe for en del af bekymringer ved barnets første mobil ved at vælge det rigtige abonnement. Mobilabonnement.dk har kåret det bedste.

Her er det bedste mobilabonnement til børn 2Det er en stor beslutning for mange forældre at give barnet sin første mobiltelefon. Med den i hånden kan barnet gå på opdagelse i en verden af nye muligheder, men der lurer også en fare for skyhøje regninger og offentliggørelse af nummeret. Det meste af den frygt kan man undgå som forælder ved at vælge det rigtige mobilabonnement.

Mobilabonnement.dk, der er  en af Danmarks største sammenligningstjenester af priser på mobilabonnementer, har kåret det bedste mobilabonnement til børn. Valget er faldet på et abonnement med 6 timers tale og 4 GB data til 79 kr. fra CBB Mobil.

Forbruget er nok for de fleste børn i starten. Prisen er i den lave ende, og så giver CBB gode muligheder for at styre hele familiens mobilforbrug. Det er bl.a. meget nemt at styre og blokere barnets adgang til forskellige tjenester. Og så kan barnet ringe gratis til andre CBB-kunder og omvendt, selvom der ikke er mere taletid tilbage. Det er især smart hvis også mor og far har deres mobilabonnementer hos CBB Mobil.

Du kan læse mere om kåringen her

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>