Stor opbakning til Telebrancheforum og udarbejdelsen af en 5G-handlingsplan
Hjem NYHEDER Stor opbakning til Telebrancheforum og udarbejdelsen af en 5G-handlingsplan

Stor opbakning til Telebrancheforum og udarbejdelsen af en 5G-handlingsplan

Af Redaktionen

Energistyrelsen har den 10. september afholdt første møde i Telebrancheforum. Der var stor opbakning fra medlemmerne og gode drøftelser om, hvordan vi sikrer, at Danmark bliver klar til 5G.

Stor opbakning til Telebrancheforum og udarbejdelsen af en 5G-handlingsplan 2For at Danmark kan bevare sin førerposition på det digitale område, er det centralt, at der sker en hurtig og effektiv udrulning af nye teknologier som 5G. Regeringen har derfor, i regi af Energistyrelsen, besluttet, at nedsætte et Telebrancheforum, som i første omgang skal have fokus på, at udarbejde en 5G-handlingsplan.

5G er betegnelsen for næste generations mobilteknologi, der forventes at blive introduceret inden udgangen af 2020. 5G vil forbedre mobilsystemerne på flere områder, herunder via ekstrem kort latenstid, datahastigheder, der er flere gange hurtigere end i de nuværende 4G-net, håndtering af flere samtidige brugere mv. Det forventes, at 5G vil blive katalysator for vækst og udvikling og bidrage til velfærdgevinster for samfundet og store vækstmuligheder for dansk erhvervsliv.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>