Konkurrent til Netcompany indtager Danmark
Hjem NYHEDER Konkurrent til Netcompany indtager nu Danmark

Konkurrent til Netcompany indtager nu Danmark

Af Redaktionen

Det UK-baserede it-selskab BJSS er klar til at indtage det danske marked og udfordre de store spillere med nye agile it-løsninger.

BJSS har haft rivende organisk vækst siden virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 1993.

Medarbejdertilvæksten har været mere end 45 procent alene det seneste år, og virksomheden beskæftiger idag mere end 2200 medarbejdere i UK, Europa, USA og Australien. I Danmark er ambitionerne store, og den danske landechef, Rasmus Koefoed-Jespersen, forventer, at BJSS vil investere omkring 35 mio. kr og nå 75 medarbejdere i løbet af de kommende tre år.

BJSS lægger vægt på reel agil udvikling og har succes med at levere IT projekter til både den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Ofte kommer BJSS ind i billedet lige efter, at en virksomhed har lavet en ny stor corporate strategi, hvor BJSS hjælper med at bryde strategien ned i moduler, der kan designes og leveres relativt hurtigt.

”På den måde sikrer vi, at virksomheden ikke skal vente år på at få det til at leve, men at de er klar med en mindre del, der fungerer og kan bruges, allerede efter få uger,” forklarer Rasmus Koefoed-Jespersen.

Enterprise Agile

Virksomheden arbejder ud fra en filosofi, som den kalder “Enterprise Agile”, som går ud på at skabe hurtige gevinster for kunden ved at opdele udviklingen i mindre iterationer eller ”sprints”, hvor den værdi, virksomheden opnår ved de første projekter, skaber tillid til og finansierer yderligere udvikling. Dermed bliver der skabt en gnidningsfri overgang fra gamle til nye systemer. Det betyder, at virksomheden hurtigt kan prøve nye løsninger af og lære, hvad der reelt fungerer for deres brugere, inden de investerer i større IT-forandringer.

Konkurrent til Netcompany indtager Danmark

Rasmus Koefoed-Jespersen

”Derved minimeres risikoen for en “total nedsmeltning” eller projekter der bliver ved med at vokse i forhold til de 100-millioner-kroner-dyre projekter, hvor risikoen er stor for, at den endelige pris bliver langt højere end oprindeligt forudset – eller for, at projektet helt fejler, som der i de senere år har været en stribe eksempler på,” siger Rasmus Koefoed-Jespersen.

Kunderne tilføres kompetencer

“Vores fokus er, fra det øjeblik vi træder ind af døren, på kunde- og medarbejderoplevelsen. Hvor oplever de, at der er udfordringer, og hvad skal der til for at afhjælpe dem? Hvilke systemer har svært ved at fungere sideløbende, og hvordan løser vi det? Altså en meget praktisk og hands on-tilgang, som involverer hele organisationen og deres kunder, ikke kun IT-afdelingen,” siger Rasmus Kofoed-Jespersen.

I praksis betyder det også, at BJSS ikke kun hjælper med at ”bygge det digitale”, men også ønsker at hjælpe virksomheder med at blive klar til en digital fremtid og opbygge de nødvendige digitale helhedsløsninger og de nødvendige kompetencer, der skal til for at klare sig i fremtiden.

Inviteret af Invest In Denmark

BJSS har været i tæt samarbejde med Invest in Denmark, under Udenrigsministeriet, i forbindelse med etableringen i Danmark. Her siger statssekretær for handel og global bæredygtighed Steen Hommel:

“Invest In Denmark har arbejdet tæt sammen med BJSS for at hjælpe dem med at etablere sig i Danmark. Det skyldes, at vi ser udarbejdelse af it-løsninger som et vækstområde, som både sikrer effektive løsninger til offentlige og private virksomheder og skaber attraktive arbejdspladser. Derfor er der fokus på at styrke uddannelserne inden for området, men også på at tiltrække viden, som kan understøtte den udvikling.”

“BJSS har en viden og erfaring med at udføre it-projekter, som vil være af stor værdi for Danmark. Det er vores opfattelse, at øget konkurrence inden for dette område vil øge kvaliteten af fremtidige it-projekter – herunder ikke mindst effektiviteten i udførelsen”.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>