Lenovo præsenterer nye AI-parate løsninger til datahåndtering
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo præsenterer nye AI-parate løsninger til datahåndtering

Lenovo præsenterer nye AI-parate løsninger til datahåndtering

Af Redaktionen

Lenovo præsenterer næste bølge af virksomhedens løsninger til enkel og sikker datahåndtering.

I takt med at landskabet for datahåndtering bliver mere og mere komplekst med stigende krav til både sikkerhed, etik og bæredygtighed, stiger efterspørgslen på løsninger, der forenkler både lagring og analyse af data.

Derfor er Lenovo nu klar med en række nye lagringsløsninger og ekstra sikkerhedsfunktioner fra edge til cloud, der gør det enkelt og sikkert for virksomheder at udnytte deres data og implementere AI-workloads.

Løsningerne inkluderer ThinkSystem DG Enterprise Storage Arrays og ThinkSystem DM3010H Enterprise Storage Arrays samt ThinkAgile SXM Microsoft Azure Stack-løsninger, der tilbyder en samlet hybrid cloud-løsning til problemfri datahåndtering.

“Vi sigter fortsat mod at være verdens største leverandør af end-to-end-infrastrukturløsninger og fokuserer derudover på at levere nye løsninger, der hjælper virksomheder med at administrere, udnytte og beskytte data problemfrit, så de kan udvikle forretningen ved at bringe AI direkte til deres data,” siger Kamran Amini, Vice President og General Manager for Server & Storage hos Lenovo Infrastructure Solutions Group.

Lenovo hjælper Novo Genomics med at accelerere indsigter

Med Lenovos nye flash-løsninger og ransomware-beskyttelse får virksomheder en hurtigere vej til effektivt og sikkert at implementere AI-workloads og dermed udnytte dataindsigter til forretningsudvikling.

Lenovo præsenterer nye AI-parate løsninger til datahåndteringDe nye lagringsløsninger er fx allerede blevet anvendt i forbindelse med Intel og Lenovos biomedicinske analyseværktøj GOAST (Genomics Optimization and Scalability Tool). Her har den nystartede biotekvirksomhed Novo Genomics, der udvikler personlige medicinske behandlinger til genetiske sygdomme, implementeret Lenovos nye ThinkSystem DM Storage Arrays. Novo Genomics har med lagringsløsningen reduceret både tid og omkostninger ved DNA-sekventering og arkivering af genomiske sekventeringsdata.

Højere ydeevne og hurtigere dataindsigt

Listen af Lenovos nye lagringsløsninger tæller:

Lenovo ThinkSystem DG Enterprise Storage Array: Den nye serie af all-flash array (AFA) med quad-level cell-arkitektur (QLC) har op til 6 gange hurtigere ydeevne og op til 50 procent lavere omkostninger i forhold til HDD-arrays. Serien er desuden designet til effektivt at håndtere læseintensive AI-workload og store datasæt.

Lenovo ThinkSystem DM3010H Enterprise Storage Array: Den til en lang række workloads som fx filtjenester, virtualisering, backuplagring og arkivering samt andre I/O-applikationer.

Lenovo ThinkAgile SXM4600- og SXM6600-servere: Integrerede systemer til Microsoft Azure Stack Hub, der er udviklet til at forenkle og fremskynde time-to-value for Azure Hybrid og multicloud-økosystemer. De nye kraftfulde løsninger giver op til 183 procent bedre performance i transaktionsdatabaser. ThinkAgile SXM-løsningerne er designet med full-stack lifecycle management, native Azure-integration og udvider applikationer på tværs af offentlige og private clouds.

Forenklet datahåndtering giver mere effektiv drift

Både de nye DG- og DM-lagringsløsninger udnytter også Lenovos nye administrationssoftware, Unified Complete Software, der bevarer og beskytter kritiske forretningsdata gennem hele livscyklussen og reducerer risikoen og omkostningerne i forbindelse med dataindtrængen og -tab. Softwaren indeholder en rækker ransomware- og databeskyttelsesfunktioner, herunder nøgleadministration for flere lejere og stabile filkopier, der mindsker risikoen for, at udefrakommende kan ændre i filerne.

De nye DG-lagringsløsninger er desuden designet til højere effektivitet og lavere strøm- og kølebehov, der hjælper med at opfylde virksomhedernes miljø- og bæredygtighedsmål med op til 25 procent besparelse på strøm i forhold til hybride arrays samt konsolidering af arbejdsbyrder for at reducere rackplads og datacenterfodaftryk.

 Datalagring as a service

Med stigende efterspørgsel på edge-to-cloud-servere, datalagring og software indgår alle Lenovos nye lagringsløsninger desuden i virksomhedens TruScale Infrastructure as a Service – en cloud-lignende model, hvor virksomheder nemt kan skræddersy og skalere netop de dataløsninger, der passer til virksomhedens aktuelle behov og budget.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>