Veeam samarbejder med Microsoft om at bringe nye funktioner til databeskyttelse og ransomware-gendannelse til Veeam Backup til Microsoft 365
Hjem TEKNIK Veeam samarbejder med Microsoft om at bringe nye funktioner til databeskyttelse og ransomware-gendannelse til Veeam Backup til Microsoft 365

Veeam samarbejder med Microsoft om at bringe nye funktioner til databeskyttelse og ransomware-gendannelse til Veeam Backup til Microsoft 365

Af Redaktionen

Veeam Software, der er førende inden for databeskyttelse og gendannelse af ransomware, meddeler i dag, at de integrerer Veeam Backup til Microsoft 365 med nylanceret Microsoft 365 Backup via deres backup-API’er for at give kunder og partnere nye muligheder for backup, gendannelse, ransomware-beskyttelse og forretningskontinuitet.

Veeam planlægger at bruge integrationen til at levere nye innovationer og oplevelser til Microsoft-kunder, der har brug for den allerbedste databeskyttelse og gendannelse af ransomware for at holde deres virksomheder kørende.

“I dag er enhver virksomhed en digital forretning,” siger Danny Allan, CTO hos Veeam. “Det betyder, at hurtig, pålidelig adgang og tilgængelighed af data er afgørende for at holde virksomheder kørende. Veeam er den førende udbyder af backup og gendannelse til Microsoft 365, med over 15 millioner beskyttede brugere. Vi er glade for at kunne udvide vores avancerede muligheder til kunder og partnere, der bruger Microsoft 365 Backup. Vi planlægger at levere innovative nye funktioner og muligheder ved at udnytte de kraftfulde egenskaber og pålideligheden i Veeam Data Platform, som holder virksomheder kørende.”

“Vi er glade for at arbejde med Veeam og ser frem til den hidtil usete hastighed og omfanget af oplevelserne med sikkerhedskopiering og gendannelse, som de kan give kunderne med vores nye Microsoft 365 Backup-løsning,” siger Jeff Teper, President, Collaboration Apps and Platforms, Microsoft.

Veeam Backup til Microsoft 365

Veeam samarbejder med Microsoft om at bringe nye funktioner til databeskyttelse og ransomware-gendannelse til Veeam Backup til Microsoft 365I dag er Veeam Backup til Microsoft 365 førende inden for Microsoft 365-backup, og bliver brugt til at beskytte mere end 15 millioner brugere. Den forankring i markedet afspejler kundernes fælles ansvar for at eje og beskytte deres kritiske Microsoft 365-data, hvilket eliminerer risikoen for at miste Microsoft 365-data, herunder Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams. Veeam Backup til Microsoft 365 giver det laveste Recovery Point Objective (RPO), den bredeste pallette af gendannelsesmuligheder og fleksibiliteten til at sikkerhedskopiere Microsoft 365-data til hvor end du har lyst.

Tilføjelsen af support til Microsoft 365 Backup vil udvide disse brancheførende muligheder og vil være tilgængelig for alle kunder af Veeam Backup for Microsoft 365, når den er tilgængelig.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>