Lenovo udvider ThinkPad-serien med tre nye arbejdsstationer
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo udvider ThinkPad-serien med tre nye arbejdsstationer

Lenovo udvider ThinkPad-serien med tre nye arbejdsstationer

Af Redaktionen

Lenovo løfter i dag sløret for tre nye medlemmer i ThinkPad-familien: ThinkPad P16v, P16s Gen 2 og P14s Gen 4.

De nye modeller kommer med de seneste AMD Ryzen Pro 7040-processorer med mulighed for Nvidia RTX-grafikkort til professionel brug.

De er dermed stærke tilføjelser til Lenovos P-serie af bærbare ThinkPad-arbejdsstationer, som tilbyder ydeevne, design og holdbarhed i den høje ende. Nyhederne tæller:

ThinkPad P16v: En arbejdsstation med masser af hestekræfter, der kan jonglere helt tunge arbejdsopgaver. ThinkPad P16v fås med op til AMD Ryzen 9 Pro 7040 HS Series Mobile-processor, grafikkort op til Nvidias RTX 2000 Ada Generation og dobbelt termisk luftudtag for optimal køling. Modellen tilbyder en række skærmmuligheder, herunder en 800nit IPS-monitor med lavt blåt lys, samt de nyeste chip-to-cloud-sikkerhedsfunktioner, der beskytter data og identitet på farten.

Lenovo udvider ThinkPad-serien med tre nye arbejdsstationerThinkPad P14s Gen 4 og P16s Gen 2: Arbejdslaptops til fx undervisere og studerende, der ønsker en god balance mellem ydeevne og hestekræfter til en overkommelig pris uden at give køb på holdbarhed og sikkerhed. Begge har op til AMD Ryzen 7 Pro 7040 Series Mobile-processor med integreret grafikkort i AMD Radeon 700M-serien. De har flere skærmmuligheder, herunder OLED-skærm med lavt blåt lys, 5 megapixel-kamera samt batteri med lang levetid, der er ideelt til hybridt arbejde. Både P14s Gen 4 og P16s Gen 2 fås i sort eller mørkegrå.

De nye ThinkPads indgår i Lenovos TruScale Device as a Service (DaaS)-model, hvor virksomheder nemt kan skræddersy og skalere de digitale løsninger til virksomhedens aktuelle behov samt Lenovo Premier Support Plus, som giver direkte adgang til computerproducentens bedste teknikere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>