M-Files nævnt som højtydende virksomhed af uafhængig analysevirksomhed
Hjem NYHEDER M-Files nævnt som højtydende virksomhed af uafhængig analysevirksomhed

M-Files nævnt som højtydende virksomhed af uafhængig analysevirksomhed

Af Redaktionen

M-Files, den intelligente informationshåndteringsvirksomhed, bekendtgjorde i dag, at den er blevet udnævnt til højtydende virksomhed i The Forrester Wave-indholdsplatforme i en rapport fra 2. kvartal 2021.

Teknologiplatformen fik den højest mulige score tilgængelig for metadata i evalueringen med 25 forskellige kriterier for 14 udvalgte udbydere af indholdsplatforme.

Forrester skrev følgende i rapporten (oversat fra engelsk): “M-Files bliver ved med at differentiere sig med sit stærke metadatafokuserede perspektiv, i takt med at virksomheden gennemfører sin overgang til at have en SaaS-indholdsplatform, som udnytter Microsoft Azure-cloudplatformen.”

Forrester bemærkede også følgende:
•    “M-Files tilbyder stærk funktionalitet inden for områder såsom metadata, søgning og fleksible migrerings- og sammenlægningsværktøjer.”
•    “Referencekunder melder om stor tilfredshed med M-Files’ søgning, arbejdsproces samt support og professionelle tjenester.”
•    “Overvej M-Files, når opgaverne kræver en stærk metadatamodel, der muliggør automatiseret dokumentkategorisering, anvendelse af livscyklusregler og eksekvering af processer.”

“Vi mener, at vores udnævnelse som højtydende virksomhed i Forrester Wave-rapporten skyldes vores visionære tilgang med grundlæggende elementer, der omfatter intelligente arbejdsprocesser og automatisering af forretningsprocesser til vidensarbejdere, hvilket giver en smartere måde at arbejde på,” siger Antti Nivala, grundlægger og administrerende direktør hos M-Files. “Vores platform hjælper brugerne på en intelligent måde og sætter indhold og information ind i den rigtige kontekst.” M-Files ser desuden Forresters anerkendelse som en bekræftelse af virksomhedens unikke niveau af forbundne tjenester, som giver kunderne mulighed for at oprette forbindelse til mange eksterne lagre, så brugerne kan få adgang til og administrere alt indhold i M-Files.

M-Files nævnt som højtydende virksomhed af uafhængig analysevirksomhed

Antti Nivala, grundlægger og administrerende direktør hos M-Files

I en udtalelse om, hvad kunderne bør være på udkig efter hos udbydere af indholdsplatforme, skriver Forrester i sin rapport: “Leverandører, der investerer i intern faglig ekspertise og partnerstrategier for at servicere specifikke markeder, bruger disse teknologiske krav til at fremme innovation inden for kerneplatformsfunktionalitet og til at levere apps eller strukturer i pakker, så de kan hjælpe kunderne med at komme godt i gang med branchespecifikke løsninger med masser af indhold.”

I sin evaluering af M-Files udtaler Forrester: “Virksomhedens markedstilgang til brancher bliver mere og mere moden, i takt med at virksomheden lancerer apps i pakker for at indfri branchespecifikke behov, f.eks. i erhvervslivet og inden for professionelle tjenester, byggeri og teknik samt produktion.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>