Mac Berggren bliver ny nordisk salgschef for Sharp Consumer Electronics
Hjem Nyheder Mac Berggren bliver nu ny nordisk salgschef for Sharp Consumer Electronics

Mac Berggren bliver nu ny nordisk salgschef for Sharp Consumer Electronics

Af Redaktionen

Sharp Consumer Electronics, en af verdens største producenter inden for skærmteknologi, udvider sit nordiske team med Mac Berggren som ny salgschef.

Sharp Consumer Electronics udvider sit nordiske fokus ved at udnævne den erfarne Mac Berggren som salgschef i Norden.

Mac Berggren skal med base i Stockholm have ansvar for hele salgsorganisationen i den nordiske region.

Som nordisk salgschef vil Mac Berggren ekspandere Sharps tilstedeværelse indenfor alle forbrugerkategorier inden for de næste par år og introducere nye og spændende produkter til de nordiske forbrugere. For Berggren handler det om at vise de nordiske forbrugere, hvorfor Sharp er en af de førende globale producenter af forbrugerelektronik – og det skal også være gældende i Norden.

”Sharp er en af de førende producenter inden for forbrugerelektronik i verden, men ikke så kendte i Norden. Mit mål er at sikre, at de nordiske forbrugere kender til Sharp og deres glimrende produkter. Vores produkter rangerer fra vores nye serie af e-scootere med app-styring og TV’er, soundbars til mikrobølgeovne og air conditioners,” siger Mac Berggren, nyudnævnt salgschef for Sharp Consumer Electronics.

12 års erfaring
Mac Berggren bliver ny nordisk salgschef for Sharp Consumer Electronics

Mac Berggren

Mac har en lang historik inden for salg og marketing, hvilket gør ham uundværlig for det nordiske Sharp-team. Mac Berggren kommer senest fra Panasonic Nordics, hvor han sad 12 år som Sales Director samt Sales og Marketing Manager. Tidligere har han også været hos Media-Saturn Sweden og Expert AS som Product Manager og Store Manager.

Mac Berggren startede hos Sharp i slutningen af april 2022.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>