Untitled 13
Hjem NYHEDER Norwegian indgår samarbejde med norske BagID om digitalt bagagemærke

Norwegian indgår samarbejde med norske BagID om digitalt bagagemærke

Af Redaktionen

Med det digitale bagagemærke fra BagID monteret på kufferten kan man tjekke sin bagage ind hjemmefra og dermed undgå kø og berøring i lufthavnen.

Via GPS kan den rejsende også se, hvor bagagen til hver tid befinder sig.

Med bagID GO kan passagerer tjekke bagagen ind hjemmefra – før rejsen starter. Det digitale bagagemærke genbruges og fungerer som egen check-in automat, hvilket betyder, at rejsende ikke længere behøver at printe bagagemærke til hver enkelt rejse. BagID GO bidrager til at nedbringe anvendelse af engangsbagagemærker, der består af papir og silikone. Via GPS kan de rejsende også til hver tid følge med i, hvor bagagen befinder sig.

Untitled 13Vi er altid på udkig efter innovative løsninger, der kan gøre det enklere for vores kunder at rejse. Denne nyvinding er smart og spændende, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder at kunne checke bagagen ind hjemmefra. Vi er imponerede over det stykke arbejde, som selskabet har gjort og ser frem mod det videre samarbejde, siger Tor-Arne Fosser, koncerndirektør for produktudvikling og digitalisering i Norwegian.

Samarbejdsaftalen er vigtig for den norske iværksættervirksomhed, og hos BagID er man optimistisk for den videre udvikling.

For BagID AS udgør dette klart et gennembrug i markedet for flypassagerer. Norwegian er en stor og vigtig spiller i det skandinaviske flymarked. Samarbejdet løfter virksomheden, vi er nu en international aktør med styrket lønsomhed, og vi får en solid platform for yderligere vækst, siger Jan Vidar Nalbant, grundlægger og daglig leder i BagID.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>