Nu giver 3 kunderne endnu mere data

Dataforbruget hos de danske mobilkunder har aldrig været højere – og det stiger fortsat stødt måned for måned. Derfor ændrer 3 nu en række udvalgte abonnementer for privatkunder og tilføjer op til 200 procent mere data i pakken uden at ændre prisen.

Nu giver 3 kunderne endnu mere data 1Der er gode nyheder for de dataglade danskere. Fra den 22. august lancerer 3 nemlig nye abonnementer, og her får en række af abonnementerne et ordentlig skud ekstra data i pakkerne – uden at det koster ekstra.

– Vi følger hele tiden med i danskernes dataforbrug – og vi kan se, at det stiger stødt. Det skyldes ikke overraskende, at vi bruger nettet mere og mere. Til indkøb, til at styre vores hjem, til at kommunikere med hinanden, se tv, høre musik – og det kommer også til at stige i den nærmeste fremtid. Derfor lægger vi nu endnu mere data oven i en række udvalgte nye abonnementer, siger David Elsass, der er privatkundedirektør i 3.

Helt konkret bliver der tilført fra 20 procent helt op til 200 procent mere data i udvalgte Fri Tale- og bredbåndsabonnementer. Det gælder for både eksisterende samt nye kunder og sker helt automatisk.

Fakta:

Fra den 22. august 2018 bliver følgende abonnementer ændret og får inkluderet mere data. Prisen ændres ikke.
For nye kunder gælder de nye abonnementer fra den 22. august 2018.
For eksisterende kunder vil ændringerne af de udvalgte abonnementer ske løbende fra den 23. august. Eksisterende kunder vil få besked, når abonnementerne er ændret.

De nye abonnementer gælder kun for privatkunder.

Fri Tale med 3LikeHome:

  • 15 GB bliver ændret til 20 GB – 150 kr./md. 33 procent mere data
  • 30 GB bliver ændret til 40 GB – 200 kr./md.  33 procent mere data
  • 60 GB bliver ændret til 80 GB – 230 kr./md. 33 procent mere data

Mobile bredbåndsabonnementer:

 

  • 5 GB bliver ændret til 15 GB – 110 kr./md. 200 procent mere data
  • 10 GB bliver ændret til 30 GB – 130 kr./md. 200 procent mere data
  • 125 GB bliver ændret til 150 GB – 200 kr./md. 20 procent mere data

Tilføjelsen af data til udvalgte abonnementer sker som led i 3’s lancering af nye abonnementer. Porteføljen vil blive mere strømlinet, og det betyder, at nogle af de eksisterende abonnementer vil udgå, og at nye vil blive udbudt. Det kan du læse mere om her: