Nu leverer Bring endnu grønnere hjem til flere e-handelskunder i de større danske byer
Hjem NYHEDER Nu leverer Bring endnu grønnere hjem til flere e-handelskunder i de større danske byer

Nu leverer Bring endnu grønnere hjem til flere e-handelskunder i de større danske byer

Af Redaktionen

Bring styrker hjemmeleveringstilbuddet og tilbyder nu aftenlevering alle hverdage til 1,6 mio. danskere i de større byer, hvoraf 750.000 i centrum af København og Århus nås med elbil eller cykel.

Nu leverer Bring endnu grønnere hjem til flere e-handelskunder i de større danske byer

Budcykel fra Bring, som blandt andet benyttes til levering af pakker i centrum af københavn

Bring lancerer samtidig en ny digital brugerplatform hvor modtageren blandt andet kan følge pakkens rejse i realtid.

Det er modtageren, der har været i fokus for den nye hjemmeleveringstjeneste. Med tjenesten følger også en ny digital brugerplatform, der giver danskerne større fleksibilitet og forudsigelighed ved leveringen.

Bring har det seneste år oplevet en kraftig stigning i antallet af pakker fra e-handlen og det forbedrede leveringstilbud i de større danske byer skal imødekomme danskernes stigende krav og forventninger til hurtig, mere fleksible samt grønnere levering. Nu kan danskerne se frem til en førsteklasses modtageroplevelse, når de handler på nettet, med grønnere levering, samme dag, mere præcise leveringsvinduer og bedre modtagerstyring.

– Danskerne behøver ikke sidde hjemme og vente på deres pakke, når de handler på nettet. Med et leveringsvindue på 1 time, sporing af pakken i realtid, statusopdateringer som f.eks. ”du er nr. 7 på ruten” og flere tilvalgsmuligheder under pakkens rejse, kan de tilpasse leveringen til netop det, som er mest bekvemt for dem, på det givne tidspunkt, siger Andreas Hald, Adm. direktør, E-commerce & Logistics og Courier & Express.

Den digital brugerplatform gør samtidig leveringen endnu mere gennemsigtig for danskerne. Både netbutikken og modtageren kan nemlig se når pakken leveres med elbil eller cykel, hvilket synliggør det grønne valg man har truffet i netbutikken, helt frem til selve leveringen.

Bæredygtighed har i lang tid været højt på dagsordenen i Bring, og på leveringsdelen ud mod modtageren er vi kommet langt. Vi har i mange år haft vores grønne cykelbude i København, og i de sidste 1,5 år har vi oplevet en stigende interesse for miljø og bæredygtighed fra både vores kunder og modtagere, så det føles godt, at vi nu kan levere hjem til endnu flere danskere fossilfrit eller CO2-neutralt, siger Andreas Hald

Bring har aktivt arbejdet med miljø og bæredygtighed siden 2008, og har sat høje ambitioner om kun at benytte vedvarende energikilder i alle køretøjer og bygninger inden 2025.

– Dette er endnu et skridt for os i den rigtige retning. Samtidig med at vi nærmer os vores interne miljømål og bidrager til et bedre miljø i de større byer, fortsætter vi med at imødekomme de vigtige og stadigt stigende miljøkrav, som nutidens kunder og forbrugere stiller, siger Catherine Löfquist, miljøchef hos Bring

Nordisk satsning

I Norge og Sverige er denne tjeneste også tilgængelig. I Sverige sker alle kurer- og hjemmeleveringer fossilfrit med HVO, biogas, elektricitet eller cykel i Stockholm og Göteborg og i løbet af 2021 bliver alle pakkeleveringer i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand fossilfrie.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>